2821
2789
عنوان

i u i

131 بازدید | 15 پست

سلام کسایی که ای یو ای کردید بگید چند تا فولی داشتید چه سایزی بار چنم گرفته 

دشتمان گرگ اگر داشت،نمی نالیدیم   نصفی ازگله ی مارا سگ چوپان خورده  

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6049128/دکتر-و-پرستاران-عزیزمون

مثل عکسم نوشته هامم تنهام 😔مجردم تنهام   شیطون بلا مغرور خوجل  ترک قیزیام خوش حالمه😉     دشمن زیاد دارم ،خیلیا باهام حال نمیکنن. یکم سردم.....یکم غدم .....یکم تخسم .....یکم بی اعصابم....یکم مغرورم....✅ اما هر چی هستم ✅⬅️دورونیستم➡️ ⬅️نامرد و بیمعرفت نیستم ➡️ اونایی ک ازم بدشون میاد نظرشونو بنویسنتو کاغذ بندازن سطل آشغال ↩️من واسه اونایی که دوستم ندارن.   ⬅️زندگی میکنم➡️   ☺   عکس پروفایلم مال خودمه اصلانم فیک نیست چون از ادمای فیک بدم میاد😎

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من امروز سونو دادم دوتا فولی داشتم فردا اچ سی جی پس فردا ای یو ای 

من با بار اول گرفت نمیدونم چندتا فولی داشتم ولی گرفت😂 ان شالله واسه شما هم میگیره 

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜
من امروز سونو دادم دوتا فولی داشتم فردا اچ سی جی پس فردا ای یو ای 

تورو خدا هزینش چقد شد میشه بگی مشکلتم چی بوده؟؟؟

به امید روزی که تیکر بارداریمواینجابزارم❤۱۳۹۸/۶/۱۰😍خدایا شکرت انار مامان منتظرتیم فدات بشم که با اومدنت خوشحالمون کردی روز شماری میکنم برای دیدن روی ماهت😍ابان ۱۴۰۱ گر نگهدار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد خدای بزرگ خودت پسر کوچولومو حفظ کن واسمون
من با بار اول گرفت نمیدونم چندتا فولی داشتم ولی گرفت😂 ان شالله واسه شما هم میگیره 

عزیزم سالم باشه ایشالا منم جواب بگسرم ازین هزینه ها خسته شدم

تورو خدا هزینش چقد شد میشه بگی مشکلتم چی بوده؟؟؟

تنبلی فقط الان ازمایشگاه با تعیین جنسیت هم بکنه یکو صدهشتا داروهای قبلش که میده دکترم شاید سیصد شد ویزیتشم بود بعد خود انتقالش دکتر سیصد میخاد بگیره

تنبلی فقط الان ازمایشگاه با تعیین جنسیت هم بکنه یکو صدهشتا داروهای قبلش که میده دکترم شاید سیصد شد و ...

سر هم یعنی چقد 

به امید روزی که تیکر بارداریمواینجابزارم❤۱۳۹۸/۶/۱۰😍خدایا شکرت انار مامان منتظرتیم فدات بشم که با اومدنت خوشحالمون کردی روز شماری میکنم برای دیدن روی ماهت😍ابان ۱۴۰۱ گر نگهدار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد خدای بزرگ خودت پسر کوچولومو حفظ کن واسمون

من مشکلی ندارم تا سه ماه پیش فقط فولیکولام کوچیک بود به خاطر سنم الان اومدن بالا ولی فعلا باردار نشدم به نظرت برمiuiجواب میده

عزیزم سالم باشه ایشالا منم جواب بگسرم ازین هزینه ها خسته شدم

از خدا میخام با موفقیت پیش بره عزیزم و ۱۶ روز دیگه تایپیک بی بی مثبت بذاری .. عزیزم من بعد انجامش روزی دوبار یه قاشق نشاسته ی گندم رو توی یه لیوان آب حل میکردم با نبات میذاشتم روی شعله به حالت فرنی درمیومد میخوردم و چندبار هم ماکارونی بخور .. توی یکی از تایپیکام گفتم

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜
سر هم یعنی چقد 

خو ای یو خالی ۸۰۰بود انتقالشم ۳۰۰ میشه یکوصد داروهات ممکنه صد دویص اینا بشه بستگی به این چیزا داره من تعیین جنسیتم گفتم بکنه شد نزدیک یکوهشصد تادو

از خدا میخام با موفقیت پیش بره عزیزم و ۱۶ روز دیگه تایپیک بی بی مثبت بذاری .. عزیزم من بعد انجامش رو ...

انشالله باشه انجام میدم

خو ای یو خالی ۸۰۰بود انتقالشم ۳۰۰ میشه یکوصد داروهات ممکنه صد دویص اینا بشه بستگی به این چیزا داره م ...

اها مرسی

من مشکلی ندارم تا سه ماه پیش فقط فولیکولام کوچیک بود به خاطر سنم الان اومدن بالا ولی فعلا باردار نشد ...

هنوز خیلی وقت داری دارو درمانی کن اگر خیلی طول کشید برو ای یو ای چون من دو ساله مداوم دارو مصرف کردم و نشد هزینه ای وی اف ندارمم وگرنه میرفتم ای وی اف

هنوز خیلی وقت داری دارو درمانی کن اگر خیلی طول کشید برو ای یو ای چون من دو ساله مداوم دارو مصرف کردم ...

من الا یکسال نیمه اقدامم  ای وی اف مگه چقد هزینش