من امروز سونو دادم دوتا فولی داشتم فردا اچ سی جی پس فردا ای یو ای
من با بار اول گرفت نمیدونم چندتا فولی داشتم ولی گرفت😂 ان شالله واسه شما هم میگیره
خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜
من امروز سونو دادم دوتا فولی داشتم فردا اچ سی جی پس فردا ای یو ای
تورو خدا هزینش چقد شد میشه بگی مشکلتم چی بوده؟؟؟
به امید روزی که تیکر بارداریمواینجابزارم❤۱۳۹۸/۶/۱۰😍خدایا شکرت انار مامان منتظرتیم فدات بشم که با اومدنت خوشحالمون کردی روز شماری میکنم برای دیدن روی ماهت😍ابان ۱۴۰۱ گر نگهدار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد خدای بزرگ خودت پسر کوچولومو حفظ کن واسمون
تنبلی فقط الان ازمایشگاه با تعیین جنسیت هم بکنه یکو صدهشتا داروهای قبلش که میده دکترم شاید سیصد شد و ...
سر هم یعنی چقد
به امید روزی که تیکر بارداریمواینجابزارم❤۱۳۹۸/۶/۱۰😍خدایا شکرت انار مامان منتظرتیم فدات بشم که با اومدنت خوشحالمون کردی روز شماری میکنم برای دیدن روی ماهت😍ابان ۱۴۰۱ گر نگهدار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد خدای بزرگ خودت پسر کوچولومو حفظ کن واسمون
من مشکلی ندارم تا سه ماه پیش فقط فولیکولام کوچیک بود به خاطر سنم الان اومدن بالا ولی فعلا باردار نشدم به نظرت برمiuiجواب میده
از خدا میخام با موفقیت پیش بره عزیزم و ۱۶ روز دیگه تایپیک بی بی مثبت بذاری .. عزیزم من بعد انجامش روزی دوبار یه قاشق نشاسته ی گندم رو توی یه لیوان آب حل میکردم با نبات میذاشتم روی شعله به حالت فرنی درمیومد میخوردم و چندبار هم ماکارونی بخور .. توی یکی از تایپیکام گفتم
خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜
خو ای یو خالی ۸۰۰بود انتقالشم ۳۰۰ میشه یکوصد داروهات ممکنه صد دویص اینا بشه بستگی به این چیزا داره م ...
اها مرسی
هنوز خیلی وقت داری دارو درمانی کن اگر خیلی طول کشید برو ای یو ای چون من دو ساله مداوم دارو مصرف کردم ...
من الا یکسال نیمه اقدامم ای وی اف مگه چقد هزینش