2821
2789
عنوان

زندگی بعد مرگ

304 بازدید | 35 پست

اگه بعد مرگ وجود نداشته باشیم چی و از بین بریم چی ؟ یا‌اگه ما یک شبیه سازی شده از موجودات هوشمند باشیم چی ؟

دلیلی هم هست این موضوع رو رد کنه بغییر آموزه‌های دینی؟

جدیدا همش تو این فکرم ☹️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به معاد هم فکر کن 

امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/ 

با اینکه به اون دنیا اعتقاد دارم ولی راضی بودم که وجود نداشت

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

ما كه اين دنيا زندگي نكرديم غصه چيو بخوريم

همینیم که هستیم شکر 😉😊

امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/ 

چقد منفیید شما 😶 به خودم امیدوار شدم 🙄🤦‍♀️

یعنی فکر میکنی خدا همینطوری این جهان و ما انسان ها رو آفریده ؟ بدون هدف؟ 

شبیه سازی موجو دات هوشمند؟! یعنی کی ساخته ؟

کی میتونه این جهان و اینهمه موجودات متفاوت رو خلق کنه غیر از خدا؟ و آیا بعید نیست خداوند به اون عظمت هدفی از خلق جهان و موجودات نداشته باشه؟

2790
2823
2791
2779
2792