2777
2789
عنوان

زندگی بعد مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 35 پست
به خواسته خودمون نبود ديگه بلاخره استاديوم تماشاچي ميخواست

به قول مقاره : درسته به خواست خودمون نبوده بیایم تو این دنیا  ولی به خواست خودمونه چی باشیم و چجوری زندگی کنیم ...

امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/ 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خخ من تنها امیدم به اینه که بعد از مرگ اگه خوب باشیم خوش باشیم اگه نباشه که تو این دنیا مشکل ودرد زیاده

Loneliness is also the bitter and sweet reality of life people who have to pay taxes for their  special and complex mentality,Nothing in this world is more valuable than honesty, decency, contentment, love and morality, so if you can be real and do not chant
یعنی فکر میکنی خدا همینطوری این جهان و ما انسان ها رو آفریده ؟ بدون هدف؟  شبیه سازی موجو دات ه ...

جدا ؟ 

چون میگن شاید موجودات هوشمند یک نسخه شبیه سازی مثلا برای بررسی علمیشون درست کردن،شاید درست کردن این دنیا براشون سخت نباشه ، من که از خدامه این نظریه رد بشه 

خیلیا اونطوری که دوست دارن نمیتونن زندگی کنن کی دوست داره فقیر باشه

خب مشکل اینجاست ،،،، همین کلمه نمیتونی نمیتونم نمیشه یا... این کلماتی که بار منفی دارن نمیزارن زندگی کنیم .... همین ها باعث میشه باور کنیم که ضعیفیم و به هیچ چیزی نمیتونیم برسیم 😊

امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/ 
نمیدونم همه تئوری آن ولی اگه درست باشه این نظریه چی ؟ ایلان ماسک این نظریه رو تائید هم کرده

وقتی چیزی رو نمیدونی چطور میتونی فکر کنی ممکنه درست باشه 

به ندای دلت گوش کن وقتی ذکر میگی اسم خدا رو میاری آروم میشی یا با شنیدن موجودات هوشمند که اصلا نمیدونی چین 

کدوم واقعی تره 

بنظرم خیلی سخت نیست درک واقعیت 

من گاهی این فکرها تو ذهنم میاد انقد بالام فشار روحی میاد که میگم خودمو بکشم ،کاش منم خیلی مومن بودم ...

دقیقا این حرفا بخاطر ضعف ایمان هست 

اگر به هر جهتی غیر از خدا بری به پوچی میرسی 

[QUOTE=180324691]خب مشکل اینجاست ،،،، همین کلمه نمیتونی نمیتونم نمیشه یا... این کلماتی که بار منفی د ...

خب شما این رو قانون فرض کردی ؟؟ بزن زیرش وقتی اینجور زندگیه بزن زیرش وقتی نمیتونی اروم باشی مگه حتما باید مثل اونا باشی ؟ ادم ها که نباید مثل هم زندگی کنند سعی کن با همه فرق داشته باشی چه اشکالی داره ؟ تو هم ادمی اونا نمیفهمن ؟ جوری زندگی کن که خودت شاد و راضی باشی