2777
2789
عنوان

شوهر پزشک

| مشاهده متن کامل بحث + 1470 بازدید | 71 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با عرض معذرت باید بگم انقدر پزشکا رو بزرگ کردن که تو جامعه در امان نیستن و احتمال لغزششون بالاست ...فکر کن هر روز چند نفر بیان بهت نخ بدن ...من خودم تو محیط پزشکی بودم یکی رو ندیدم که وفادار باشه ب خانوادش ...چه پزشکی هست؟

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
🤔🤔🤔🤔

خب ببین منظورم اینه که بعضی اقایون و خانومایجورین که تا یکی بهشون توجه میکنه خودشونو گم میکنن ولی خدایی بیمارستانی که همسزم مشعوله از این پزشکا ندیدم همه شریف بودن اما متخصص تو شهرمون میشناسم زن جوون گرف قبلیه رو طلاق داد یا یکی هم شوهزش بهش خیانت کرد خودشو اتیش زد بااینکه جفتشون متخصص بودن تو شهرم پیچید 

یا دوتا دکتر میشناسم بازم متخصص خیلی از خانوما که رفتن پیششون میگن حتما با همسرتون برید تو اتاق اگه نه بهتون دست میزنن . دیوثا

حقیقتا از پسرامون متنفرم😑جو گیر و رو مخ

خودم پزشکی میخونم ولی عمرا به پزشک جواب مثبت بدم

اگر هم زمانی خواستم جواب بدم به کسی بله میدم که شیفت شب نداشته باشه مثل جراحی

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!