2777
2789
عنوان

شوهر پزشک

| مشاهده متن کامل بحث + 1470 بازدید | 71 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حقیقتا از پسرامون متنفرم😑جو گیر و رو مخ خودم پزشکی میخونم ولی عمرا به پزشک جواب مثبت بدم اگر هم ز ...

من یه متخصص جراحی میشناسم اقا چقد ماه بود خدایی پسر گل مذهبی چشم پاک خوشتیپ خونوادع اصیل ‌ اصلا کیف کردم ادم باید اینجوری باشه

منم نظرم همینه

بعضیا فکر می کنن فقط حرف الکیه اونایی که از نزدیک در ارتباط هستن بهتر می فهمن من چی می گم 

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش

واقعا متأسفم برای همه اونایی که به راحتی دارن قضاوت می‌کنن و می‌گن همشون دوست دختر دارن و خیانت میکنن

واقعا متأسفم 

حیف پزشک ها که تو این شرایط که وقتی کسی مریض می‌شه جرئت نداره بره دکتر که مبادا کرونا بگیره، جونشونو گذاشتن کف دستشون و همه روزو شبشون با بیمارا می‌گذره

به نام خداوند رنگین کمان...
حقیقتا چیزی که خانواده میبینن با چیزی که بقیه میبینن فرق داره😁 کلا رشته های شیفت دار خوب نیستن . ی ...

نه بابا خونوادم نبود که همکار همسرم بود اتفاقا میخاستیم با یه متخصص اطفال پیوندشون بدیم که نشد خانم مدهبی نبودن 😂

بعضیا فکر می کنن فقط حرف الکیه اونایی که از نزدیک در ارتباط هستن بهتر می فهمن من چی می گم 

یکی از اشناهامون پزشکه شوهرش هم همینطور

با اینکه زنش واقعااا ناز بوده سرش هوو اورد بیچاره خانومه داغون شد

به نظرم شغل مهم نیست در درجه اول مهم اخلاقیات مرد هستش

اینکه هر بار ک بیرون میره دست و پات نلرزه ک خدایا نکنه با یکی باشه

خب ببین منظورم اینه که بعضی اقایون و خانومایجورین که تا یکی بهشون توجه میکنه خودشونو گم میکنن ولی خد ...

من میگم تو همه قشری همه جور آدمی هست ‌.. الان من شاغل هستم توی یکی از وزارتخونه ها .. محیط کاملا اداری ... چند نفر از خانمها به یکی از آقایون نظر دارند ... چون خوش قیافست ... از اونطرف چندتا از خانمها و اقایون متاهل با هم دوستن متاسفانه ... خب همه جا هست ..‌چه عرض کنم .. خدا هممون رو عاقبت بخیر کنه

این نیز بگذرد🌱

نمیدونم چرا اخساس میکنم تاپیک فیکه...چرا باید یه دختر به خواستگار متخصص دو دل باشه اونم به خاطر اینک ...

عزیزم همه مثل هم که فک نمیکنن،نه تاپیک فیکه و نه مطالبش،شما تجربیات بعضی کاربرارو بخون که فلان پزشک خیانت کرده،همش که نباید به پول اون طرف نگا کرد که