2777
2789
عنوان

شوهر پزشک

| مشاهده متن کامل بحث + 1470 بازدید | 71 پست

مگر پزشکا از فضا اومدن ؟این چه مدل سوالی هست ... کلیت رو باید سنجید ....‌من یه همکار پزشک دارم با هم صمیمی هستیم هیچ فرقی با ماها نداره .. اونم درگیر خواهر سوهر و مادر شوهر 😂

اگر از محیط کاری و اینها میترسه .. طرف اگر اهلش باشه کارگر معدن هم باشه کیس خیانت پیدا میکنه

این نیز بگذرد🌱

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اگه از لحاظ تحصیلات و قیافه و ....هم خوانی ندارن واقعا اشتباهه گاهی آدمها پشت داشته هاشون قایم میشن و میرن سراغ پایین تر از خودشون تا ایرادهاشون رو نبینن و کاری نداشته باشن  من اینقد دکتر فحاش و بی ادب و شکاک دیدم که نگو

نرهای نااااامحترم لطفا درخوا ست ندید ! شما اگه مرد بودید و به درد بخور .الان توی دنیای واقعی یکی هم صحبت شما میشد

ببخشید مگه می خواد با شغلش ازدواج کنه ازش خوشش اومده؟ به دلش نشسته؟  رفتارش خوبه؟ خانوداه ش با ...

نه عزیزم، منظورم اینه که خیلیا میگن چون دور و برش پر از پرستار و... هس و جیبش پر پوله ممکنه خیانت کنه

ببين اسي هم كارش سخته مدام شيفته و درس ميخونه هم ببخشيدا زياد اعتمادي بهش نيست من دانشجوي پرستاريم دارم ميبينم همشون دوست دختر دارن چند تا چندتا و دخترا هم چسبيدن به اينا به اميد اينكه بگيرنشون😂 زهي خيال باطل اونا هم دم به تله نميدن 

اگه خوشتیپ نباشه ، نه

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏