2789
عنوان

بی بی چک +عکس

142 بازدید | 18 پست

خانوما من سه چهار روز بعد پری رابطه بدون جلوگیری داشتم 

خلاصه گذشت تا امروز ک شیش روز به پریودم مونده 

چند وقتی هس ک زیر دلم تیر میکشید گاهی ک خوب شد وای دردا پریودی خیلی خفیف داشتم 

امروز ترشح قهوه ای دیدم دوبار 

خیلیی کم 

گفتم بی بی بزارم بااین ک میدونستم زودع ایناها چون 6 روز مونده هنوز 

دیگ گفتم بیخیال گذاشتم یک ساعت پیش اینم عکسش 

مثبته یا منفی؟ 

نمیدونم لک لانه گذینیه یا ن 

از بعدش کمرم درد گرفته 

بیشتر گرفتگی داره کمرم 

https://uupload.ir/files/kkpy_img_20210308_165544.jpg

یک بی بی چک دیگه بزن

آهای تویی که داری این نوشته رو میخونی!!!! آره باخودتم! از خدا میخوام اگر به صلاحته به همه ی آرزوهای خوب و قشنگت برسی😍یه لبخند بزن 🤗فقط همین  به عشق همین لبخندت این امضارو نوشتم.       ❤️🧡💛💚💙💜🖤:) ما دوتا عاشق هستیم که همدیگرو خیلی میخوایم دعاکنید بهم برسیم❤️🌺ان شاء الله در1401/4/14ما بهم رسیدیم و خدا حاجت روامون کرده عشقم:) ❤️ما بهم میرسیم مطمعنم مخالفت ها تموم میشه و ماهم ازدواج میکنیم جانانم:) 💚به امید اینکه بیام سال 1401تاپیک بزنم که عقدمون ان شاء الله💛 👩‍❤️‍👨😍👍🧡وخدایی که بشدت کافیست🧡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مثبته 

بچه میخوای یا ن؟

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖
دیگ ندارم  دیگ نمیخوام بزنم تا موعدم بگزره

خودت میدونی 

آهای تویی که داری این نوشته رو میخونی!!!! آره باخودتم! از خدا میخوام اگر به صلاحته به همه ی آرزوهای خوب و قشنگت برسی😍یه لبخند بزن 🤗فقط همین  به عشق همین لبخندت این امضارو نوشتم.       ❤️🧡💛💚💙💜🖤:) ما دوتا عاشق هستیم که همدیگرو خیلی میخوایم دعاکنید بهم برسیم❤️🌺ان شاء الله در1401/4/14ما بهم رسیدیم و خدا حاجت روامون کرده عشقم:) ❤️ما بهم میرسیم مطمعنم مخالفت ها تموم میشه و ماهم ازدواج میکنیم جانانم:) 💚به امید اینکه بیام سال 1401تاپیک بزنم که عقدمون ان شاء الله💛 👩‍❤️‍👨😍👍🧡وخدایی که بشدت کافیست🧡

باید از موعدت رد بشه تا معلوم بشه مثبت یا منفی

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥