2777
2789
عنوان

بهترین آموزشگاه زبان ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 189268 بازدید | 109 پست

من پسرمو تو فرهنگسرای  خیام ثبت نام کردم . ماشا  تو یه مدت کم مثل بلبل انگلیسی صحبت می کنه . مربی های این فرهنگسرا  خیلی  کاربلد و حرفه ای  هستند . 

‏‭٠٢١٢٢٠٤٣١٢٧
این شمارشه  شاید  به شما هم  کمک کنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین یه حقیقتی توی موسسات زبان هست، همشون دارن مثل هم کار میکنن، هرجا دیدیم خیلی اسم در کرده مثل:

کانون زبان ایران

کیش

سفیر

ایرانمهر

ایران کانادا

ایران کمبریج

پردیسان

گات

شکوه

قطب راوندی

گلدیس

و موسسه هایی که اسم و رسم دارن، و شعبه دارن.

همشون زبان خوندن توشون خیلی خیلی طول میکشه، و اون همه زمان هم خیلی خوب نیست.

یه سری جا ها هم گول میزنن و خیلی بده که مردم باور میکنن! اینکه کالج زبان و ایران کمبریج توی شش ماه از سطح مبتدی میرسوننتون به پیشرفته و آیلتس 6 و 6.5 یه دروغ کامله! آخه مگه زبان رو تزریق میکنن! زبان باید توی بازه کم کم یک سال خونده بشه، اینکه پنج سال طول بکشه خیلیه، اینکه پنج و شش ماه هم طول بکشه خیلی دروغ تابلوییه.

ملاک هاتونو خیلی چیزا بذارید! خیلی مهمه که کلاسا بعد از چند ترم تشکیل بشه، ریزش زبان آموزای یه موسسه خیلی مهمه! شلوغیش مهم نیست! یه جاهایی هست خیلی شلوغه ولی همه مال یه ترمن، ادامه پیدا نمیکنه بودنشون توی اون موسسه.

پیشنهاد من تک شعبه هان، اونایی که با کتابای به روز کار میکنن، زیاد کش نمیدن یادگیری رو، زیاد هم سریع نیستن. جاهایی که میگن ما متد خودمونو داریم، کتاب خودمون، واقعا خوب نیستن، تک شعبه ها خیلی میرسن به اساتیدشون، چون خوب پول میدن به اساتید، اساتید هم خوب کار میکنن، جاهای معروف انقدر وک حقوق میدن به استاد که استاداشون خوب کار نمیکنن.

اون سوپروایزری که ازتون تعیین سطح میگیره رو ببینین، رفتارشو، لهجه ای که داره رو، اینکه استاد تعیین سطح نکنه، یه مسئول مشخص باشه واسه تعیین سطح. همه اینا خیلی مهمه! خیلی!

من خیلی همه این فاکتور ها رو ملاک قرار دادم، با خیلیا هم حرف زدم، حتی توی موسسه هم رفتم ببینم رفتاراشون با بقیه چطوریه، ولی از شانس یهو همسرم، دخترمو یه روز بعد مدرسش، برد یه موسسه نه چندان معروف، اسمشو نوشت! من خیلی شوکه شدم! رفتم مدام دنبال دخترم، با مسئولینش حرف زدم، با شاگردای دیگه اش، با مامانا، با خود معلمش، اولین چیزی که واسه من مهم بود اون احترامه بود، که خداروشکر خیلی بهم احترام گذاشتن، بعد از شش ماه دیدم دخترم ولی نمیکنه، میخواد بره کلاس زبان، حتی حاضر نشد به خاطر امتحاناش نره، قول داد خوب درس بخونه، این منو خیلی جذب کرد، بعد دیدم تعداد شاگرداش که متعادلن، و ریزش ندارن، توی این سه ترم تعدادشون فیکس شش نفر مونده، ظاهرا با ملاک های من تطابق داشت، و خب من رو خیلی راضی کرد، خودمم میخوام برم دوباره زبان خوندنو شروع کنم، که بعدش اگه بشه معلم شم، از اول تابستون هم ثبت نام میکنم. قیمت و طول ترم هاشم منطقیه.

اسم موسسه آموزشگاه پارسایان هست، اول اول گیشا هم هست، تلفنشونم میذارم داشته باشید:

88255600

من طبق تجربه که داشتم آموزشگاه زبان سروش دانش رو توصیه میکنم. البته این آموزشگاه فقط در زمینه تدریس خصوصی زبان فعالیت میکنه و کلاس های گروهی نداره اما برای کسانی که میخوان فشرده و متمرکز و البته تضمینی زبان یاد بگیرن واقعا عالی هستش. بخصوص اینکه اعزام استاد به منزل رو هم دارن. من برای خودم ترجیح دادم استادم خانم باشه و اونا هم برام یه استاد خانم فرستادن که علاوه بر اینکه از نحوه آموزش و تدریسش لذت بردم تازه باهاش دوست هم شدم و هنوزم با هم در ارتباط هستیم. بهترین مزیتشون هم 35 جلسه تدریس خصوصی مکالمه زبان انگلیسی هستش. واقعا اساتیدشون بهترین هستن. آدرس وب سایتشون رو هم در قسمت زیر این متن میذارم اگر دوست داشتید باهاشون در تماس باشید:

https://www.sdlanguage.ir/

بهترین استاد زبان آقای راد هستن منو برادرم پیش ایشون توی 100جلسه زبان رو یاد گرفتیم البته برادرم توی 60جلسه فشرده پیش ایشون زبان رو یاد گرفت چون برای کارش عجله داش, روش خیلی جالبی دارن بدون کتاب هست الان نمیدونم ادرس ایشون کجاس ولی شماره اقای راد 09121280032

سفیر من دارم میرم بد نیست ولی شعبه تجریشش افتضاحه  نه امکانات خوبی داره نه tv خوب داره نه اسپیکر خوب داره مدیرش که از همه چیزش داغون تر یه دختر بی سواد بی نزاکت و بسیار پر مدعا پرسنل داغون اصن ادم واقعا حالش بد میشه از این همه بی کفایتی . این ترم همه فرار کردن .

پولتونو دور نریزین خانوم ها اگرم سفیر میرین یا سعادت آباد برید یا صادقیه . من ۴ تا شعبشو رفتم بدترینو بی مدیریت ترین و بی صاحبترینش تجریش سقفش اصن داره میریزه .