از نظر شما بهترین آموزشگاه زبان کدومه؟ و دلیلتون برای این انتخاب چیه؟ خیلی وقته دنبال یه جا میگردم که واقعا رو مکالمه و شنیداری کار کنن... من دایره ی لغاتم خیلی زیاد بود و از وقتی که کلاس هام تعطیل شده داره فراموشم میشه حالا میخوام دوباره رفرش کنم
آموزشگاهها فقط وقت آدمو تلف می کنه در مجموع هیچی یاد نمی دن. من رفتم دوره غیر حضوری دکتر زبان البته یک ترم بیشتر نتونستم برم چون بچه دار شدم اما واقعا برام عالی بود. یعنی در ترم 4 ماهه ای که باهاشون داشتم خیلی مسلط شدم به حرف زدن. من که فکر نمی کنم آموزشگاهها بتونن کار خاصی برای آدم بکنن. اینم سایتشونه
سلام من چون به شخصه خونمون غربه میرم موسسه زبان ایران اروپا و خیلی هم راضیم. اینجا دیدم ی چند نفری هم گفتن. کلا موسسه خوش نامیه. اتفاقا تابناک هم بهترین موسسه زبان رو همین ایران اروپا معرفی کرده. من شرکت نکردم توی آزمونش اما میگن آزمون آزمایشی آیلتس میگیرن که مث خود آزمون آیلتسه
آموزشگاه زبان گات یکی از معتبرترین مراکز آموزش زبان های خارجه در تهران است. این موسسه که در سال ۱۳۸۸ تاسیس گردید به عنوان یکی از بزرگترین مراکز آموزش زبان در تهران
سلام البته از روی تبلیغات فرمایشی نمیشه گفت چه آموزشگاهی خوبه چه آموزشگاهی بده به نظر من بهترین راه فهمیدن اینه که چه آموزشگاهی چقدر محبوبه تو اینترنت حتما رتبه الکساشو چک کنید حتما تو صفحه های اول تا 5 گوگل باشه نظرات و کامنتهاشو بخونید تا متوجه بشید در ضمن کسایی که آموزشگاه ها و موسسات دیگه رفتن میتونن توی لینکی که براتون گذاشتم برید و یه تست تعیین سطح رایگان بدید ببینیند آیا همون سطحی که گذاشتنتون هستید یا خیر.
من غرب تهران زندگی می کنم اول رفتم دو سه تا اموزشگاه که خیلی هم معروف بودن جواب نگرفتم محیطاشونو دوس نداشتم . الان هست ماهه می رم ارس تو کاشانی خیلی راضی ام واقعا حرف نداره بعدا فهمیدم اینا همونان که کودکشون رنگین کمانه . واقعا فوق العاده ان
من دانشجوی زبانم و چون پیام نورم نیاز به کلاس های بیرون دارم لطفا کسانی که رشته ی زبان هستند راهنمای ...
من خودم نزدیک دو ساله که دارم میرم موسسه پارسایان، توی گیشا هستش، من اول چون نزدیکمون بود رفتم، ولی واقعا راضی بودم، موسسه خوبیه، رفتار پرسنلش خیلی خوبه، دوره هاشم همه جوره داره، من خودم میرم دو تا دخترام رو هم میبرم، دخترم به نسبت سنش خوب حرف میزنم، لهجه استاداشم خیلی خوبن، خلاصه که من و حالا کسایی که باهاشون هم کلاسیم، خیلی راضی هستیم. یکی از دوستای منم آلمانی میره، میگه اون دپارتمانشم خیلی خوبه.