2777
2789
عنوان

بهترین آموزشگاه زبان ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 189268 بازدید | 109 پست

سلام

من برای آموزش زبان کالج بین المللی آریام بهم معرفی شد. این کالج آموزش آیلتس را بصورت آیلتس خصوصی و آیلس تضمینی ارائه می کند. 

همچنین امتحان آیلتس آزمایشی بصورت رایگان در این آموزشگاه ارائه می شود. 

واقعا راضی بودم.

اگر خواستی شرکت کنی در دوره هاشون با این شماره تماس بگیر: 41276

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم مرکز زبان گات رو تایید میکنم.. واسه خودم عالی بود. دخترمم همونجا ثبت نام کردم.. از فونیکس میره الان حدود 1 ساله.. راضیم.. هم استاداش خوبن.. هم نرخاش قابل قبوله.. برخورد و پیگیریشونم خوبه.. این آدرس سایتشون اگه خواستین برین:

وجه تمایز آموزشگاه گات:

تنها برند آموزش همه زبانها در ایران

✅تنها برگزارکننده کلاس های تخصصی تاپیک زبان کره ای در  ایران  

✅تنها برگزارکننده کلاس های تخصصیHSK زبان چینی 

✅نماینده رسمی برگزاری دوره های آزمون SWEDWX 

✅  تنها برگزار کننده کلاسهایTTC ویژه کاریابی با اعطای مدرک بین المللی از  سازمان فنی و حرفه ای کشور

✅برخورداری از کارشناسان مجرب آموزش 

✅استفاده از جدیدترین متد ها برای یادگیری زبان های گوناگون

دارای 6 شعبه در سرتاسر تهران

http://higlc.ir

سلام به همه عزیزان

من و همسرم تو کلاس های یه موسسه به اسم پُرآموزی شرکت می کردیم که برای دانشگاه علم و صنعت هست اون موقع یه استاد به اسم نظری بود که اصلا روش آموزش کاملا متفاوت، جالب و قابل فهمی داشت و انگار هرچی از قبل کمتر زبان بلد بودی بهتر یاد می گرفتی به نظرم عااالی بود و سال بعدش هر دو مون تونستیم با نمره 7.5  و 8 آیلتس بگیریم...

من الان چند وقته با TrackTest دارم کار می کنم. خیلی خوبه، کلاً آنلاینه و به شما اجازه شرکت در آزمون هر 30 روز یک بار در همه سطوح زبان رو میده. آخرش هم یه امتحان نوشتن و صحبت کردن آنلاین میگیره و مدرک رسمی صادر می کنه که مورد تأیید ALTE (همونجا که IELTS رو تأیید کرده و بهش اعتبار داده) هست.

تعیین سطحش هم رایگانه و به راحتی می تونید باهاش متوجه اوضاعتون بشید

https://app.tracktest.eu/registration?dh=iran

نمایندگی رسمی ایران هم داره و کلاسهای روزانه 30 دقیقه ای آنلاین برگزار می کنه که من شرکت می کنم و خیلی راضی ام.

آموزشگاه زبان گات تو تهران به نظرم عالیه. هم برخوردشون هم استاداشون فوق العاده ان. تو تهران که چندتا شعبه دارن ولی تو شهرستان هم شنیدم که کلاسهای آنلاین گذاشتن که خیلی انگار طرفدار داره .سایت دارن تو گوگل سرچ کنین میاد بالا آدرس و شماره هاشون  

من آموزشگاه گات رو پیشنهاد میکنم فوق العادست و از نظر آموزشی تو سطح خیلی بالایی قرار داره و اساتید native هم میذارن واسه بعضی‌کلاسهاشون که من کمتر جایی دیدم که این کارو بکنن 

سایتشونم اینه ثبت نام آنلاین دارن تاریخ کلاساشونم زدن تو سایت 

higlc.ir