2789
عنوان

کیااینجورین

223 بازدید | 30 پست

ی خواهرشوهر دارم39سالشه خونش تهرانه ماکرمانشاهیم 20روزیبارمیادخونه پدرش بعدمن ک عروسشونم ماهی یبارمیرم خونه پدرم بهشون زورنداره بعدمن نیم ساعتم ازخونه پدرم دورم الان ده یازده روزمونده ب عیدشنیدم دیشب دخترش اومده همین بیست روزپیش اینجابود امامن شوهرم میگه تاچندروزبعدازعیدم نمیخوادبری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب چرا نمیری خونه پدرت؟ شما هم زیاد برو

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️

هرکس طبق شرایط زندگی خودش تصمیم میگیره عزیزم قرار نیس دیگران هرکاری میکنن تو هم بکنی مثلا خواهرشوهر من کلا ازصبح تا شب خونه ی پدرشه اما من خودم ایت سبک زندگی رو اصلا دوس ندارم خودم ماهی یکبار نهایتا دوبار میرم خونه پدرم و راضیم 

هروزاونجاس 

خب تو هم برو.بگو یا منم تند تند میرم یا تو هم نرو.شوهر من کار نداره میگه اونا مامان باباتن من بعدا اومدم با یه آیه محرمت شدم هر وقت خواستی برو

خدا جون مواظب عشقام باش(شوهرم  پسرام  خونوادم)
هر کسی زندگی خودشو داره و باید با همسرش در همه امور به تفاهم برسه   اگه خواهر شوهرت خواست ...

منظورم این نیست خواهرشوهرم الان دوساله ازدواج کرده بعداز من وقتی من اوایل میرفتم قضیه دوستشوپیش می‌کشید زیادخونه پدرشه میگفت اول هی میگن شوهرکنیم الان هی خونه پدرشونن مادرشم میگفت اینجوردخترایی مادرشون زندگیشونوخراب میکنه ک نمیتونه نصیحتشون کنه

هرکس طبق شرایط زندگی خودش تصمیم میگیره عزیزم قرار نیس دیگران هرکاری میکنن تو هم بکنی مثلا خواهرشوهر ...

خونه پدر شوهرت چن وقت ی بار میری؟ 

✓زن✓در زبان کردی ب بهترین نحو ممکن معنی شده است...ن خانم است،ن زنیکه،ن ضعیفه....اورا آفرت می‌نامند ب معنای آفریننده🔥😍گروه آبی:وزن شروع ۷۸🥺وزن هدف ۶۸😎⁦❤️ب امید روزی ک لباسام دوباره تنم بشه😃🌼

استارتر موضوع تو با شوهرته چ ربطی ب خانوادش و خواهرش دا ی

از شوهرت باید ناراحت باشی

✓زن✓در زبان کردی ب بهترین نحو ممکن معنی شده است...ن خانم است،ن زنیکه،ن ضعیفه....اورا آفرت می‌نامند ب معنای آفریننده🔥😍گروه آبی:وزن شروع ۷۸🥺وزن هدف ۶۸😎⁦❤️ب امید روزی ک لباسام دوباره تنم بشه😃🌼