2777
2789
عنوان

کیااینجورین

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 30 پست
منظورم این نیست خواهرشوهرم الان دوساله ازدواج کرده بعداز من وقتی من اوایل میرفتم قضیه دوستشوپیش می‌ک ...

از این حرفای چرت همه میزنن، خانواده شوهر منم باردار بودم میگفتن وای اگه پدرشوهرت ببینه که شوهرت پوشک بچه را عوض میکنه واویلا ....اینقدر از این زر ها زدن ....

یه گوش در   یکی دروازه

شما باید با سیاست شوهرتو همراه خودت کنی 

تو را من چشم در راهم لندکروز خوشگلم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر موضوع تو با شوهرته چ ربطی ب خانوادش و خواهرش دا ی از شوهرت باید ناراحت باشی

آخه اوناهروقت میرم میگن زیادنمون خب ب اوناچ ربطی داره چراب دخترخودش نمیگه ازتهران بیست روزیبارپامیشه میاد

از این حرفای چرت همه میزنن، خانواده شوهر منم باردار بودم میگفتن وای اگه پدرشوهرت ببینه که شوهرت پوشک ...

الان ی ماه خونه  پدرم نرفتم دیشب گفتم چطورابجیت ازده روزقبل عیداومده دوس دارین اون پیشتون باشه امامن نرم گفت آخه اون توخونه تنهاس گفتم بگوببینم من کیواینجادارم

ماهی یکبار عزیزم اما شوهرم ممکنه دوسه روز یکبار بره در حد 10 دقیقه سر بزنه 

نزدیکن؟؟؟ چطور شوهرت راضی شد 

شوهر من انقد نفهمه منو دو هفته ی بار خونه بابام میبره 

ولی هفته دوبار باید خونه باباش باشیم 

البته خونه بابام یک ساعت راهه ولی خونه باباش ده دیقه:////عایا حق ناراحتی دارم؟ 

✓زن✓در زبان کردی ب بهترین نحو ممکن معنی شده است...ن خانم است،ن زنیکه،ن ضعیفه....اورا آفرت می‌نامند ب معنای آفریننده🔥😍گروه آبی:وزن شروع ۷۸🥺وزن هدف ۶۸😎⁦❤️ب امید روزی ک لباسام دوباره تنم بشه😃🌼
الان ی ماه خونه  پدرم نرفتم دیشب گفتم چطورابجیت ازده روزقبل عیداومده دوس دارین اون پیشتون باشه ...

خیلی اشتباه میکنی اسم خواهرشو میاری ، منتظر باش دفعه بعد بهت میگه تو حسودی خواهرمو میکنی

تو را من چشم در راهم لندکروز خوشگلم

استارتر با اتوبوس با تاکسی ظهر برو غروب برگرد خونه تنهایی برو

✓زن✓در زبان کردی ب بهترین نحو ممکن معنی شده است...ن خانم است،ن زنیکه،ن ضعیفه....اورا آفرت می‌نامند ب معنای آفریننده🔥😍گروه آبی:وزن شروع ۷۸🥺وزن هدف ۶۸😎⁦❤️ب امید روزی ک لباسام دوباره تنم بشه😃🌼
نزدیکن؟؟؟ چطور شوهرت راضی شد  شوهر من انقد نفهمه منو دو هفته ی بار خونه بابام میبره  ولی ...

حق داری عزیزم 1 ساعت که راهی نیس , البته همون دو هفته یبار خوبه ها اما خونه پدرشوهر رفتنو کم ترش کن نهایت هفته ای یبار برو بگو. کار دارم خودتو سرگرم کن , برا من مامانم اینا که همین کوچه پشتی خودمونن پدرشوهرم اینا هم 5 دقیقه راهه , کار خاصی نکردم عزیزم دیگه شوهرم میدونه خونه خودمون راححتم هیچی نمیگه