2821
2789

عزیزم من باید برم پس یه چیزی برات می‌نویسم و می‌رم

قرصای آرامبخش با قرص خواب فکر می‌کنم متفاوته و سبک‌تره اما دائم که استفاده بشه وابستگی میاره

پس سعی کن مدت طولانی استفاده نکنی

می‌تونی ملاتونین بگیری، یه داروی بدون نسخه است!

یا قرص استرس‌کالم‌نایت که شنیدم خیلی خوبه اما خودم مصرف نکردم و اینم بدون نسخه تهیه میشه

داروهای بدون نسخه عوارض جانبی خاصی هم ندارن

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)
عزیزم من باید برم پس یه چیزی برات می‌نویسم و می‌رم قرصای آرامبخش با قرص خواب فکر می‌کنم متفاوته و س ...

باشه عزیزم خیلی ممنون ملاتونین که دارم می خورم اون یکی رو امتحان نکردم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مجبور بودم :) زندگی نکردم، فقط زنده بودم ... خیلی سال‌های بدی بود ممنونم ازت آره بهترم اما دلم می ...

26 سالمه متاهلم واقعاً خیلیییی بده خدا باعث وبانی شو لعنت خدا کنه الان همش حسرت گذشته مو می خورم که چه زندگی راحتی وخوابی داشتم ولی چه شد از عرش رسیدم به فرش خدا کمکم کنه وگرنه خیلی سختمه تحمل این وضعیت

26 سالمه متاهلم واقعاً خیلیییی بده خدا باعث وبانی شو لعنت خدا کنه الان همش حسرت گذشته مو می خورم که ...

عزیزم ❤️

ان‌شاءالله زودتر خوب می‌شی

چه مدته درگیرشی؟

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)
کلونازپام

آرامبخشه