2777
2789

نمیدونم  فقط من خییییییلی گند دماق بودم یسر حرص و جوش میخوردم فقط دوروز ازین قرص رو خوردم یعنی شدم فرشته ها

فقط ی جا خوندم ک شدیدن بی اشتهای میاره و صورتو لاقر میکنه گزاشتمش کنار

میشه  برای شادی روح بهترین پدر دنیا ی صلوات مهمونم کنید😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی‌خوابی رو نمی‌دونم اما

بی‌اشتها می‌کنه

از عوارضش اسهال هست و ممکنه وزن کم کنی

و میل جنسی رو کم می‌کنه

دکتر تجویز کرده؟

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)
من بی خوابی داشتم از وقتی اینو می خورم بدتر شدم  چیکار کنم 🥺

چه تایمی می‌خوری؟

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)
شما استفاده کردین  برای افسردگی خوبه

من استفاده کردم

راضی نبودم چون باعث اسهال و بی‌اشتهایی و لاغریم شده بود

صبح ولی روی خواب شبم تاثیر گذاشته 

با پزشکت تماس بگیر