2777
2789
برات نسخه می‌نویسن و فکر کنم نسخه آنلاین رو بتونی نشون داروخونه بدی دکتر ساینا سایت معروفیه من از ...

باشه عزیزم ممنون فعلا که دارم از بی خوابی غش میکنم ولی نمیبره 

چند شبه درست نخوابیدم😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم چهار روزه شروع کردم بدتر شدم  نمی دونم بخدا چیکار کنم خسته شدم

فدات بشم

نگران نباش

داروهای SSRI اغلب روزای اول نتیجه معکوس می‌دن و ممکنه حال روحیت بدتر بشه

نمی‌دونم دکترت بهت گفته یا نه

اما اگه مشکل و ناراحتی جسمی برات ایجاد کرده حتما با دکتر مشورت کن تا اگه لازمه قطعش کنن

من یادمه فلووکسامین که می‌خوردم تا چند روز کلاً خواب نداشتم! الان یادم افتاد

اما فلوکستین عوارض کمتری از فلووکسامین داره

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)
باشه عزیزم ممنون فعلا که دارم از بی خوابی غش میکنم ولی نمیبره  چند شبه درست نخوابیدم😭

می‌فهمم

من سال ۹۱ این شرایط رو داشتم

اصلاً خوابم نمی‌برد فکر کنم تا ۸ روز

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)

مراقب خودت باش عزیزم

حتماً حتماً مشاوره پزشکی بگیر

امیدوارم زودتر اوکی بشی و نیاز به دارو هم پیدا نکنی

منم کم‌کم دارم داروم رو کم می‌کنم تا قطعش کنم

فدات بشم نگران نباش داروهای SSRI اغلب روزای اول نتیجه معکوس می‌دن و ممکنه حال روحیت بدتر بشه نمی‌ ...

دقیقا عزیزم بدتر شدم به دکترم بگم میگه طبیعیه 🥺

عزیزم کی تاثیر خوبش شروع شد؟

واین بی خوابی چی برطرف میشه بعدش 

چون اگه بی خوابم کنه نخورم همین طوری مشکل خواب دارم 🤦😩

مراقب خودت باش عزیزم حتماً حتماً مشاوره پزشکی بگیر امیدوارم زودتر اوکی بشی و نیاز به دارو هم پیدا ...

خیلی ممنون عزیزم خدا خیرت بده 

من افسردگی دارم شدیده 

از این ور هم بی خوابی 

عذابی می کشم که فقط خدا می‌دونه 

دقیقا عزیزم بدتر شدم به دکترم بگم میگه طبیعیه 🥺 عزیزم کی تاثیر خوبش شروع شد؟ واین بی خوابی چی برط ...

مال من بعد از ۸ روز بی‌خوابی برطرف شد و دارو هم با بدنم سازگار شد

خیلی ممنون عزیزم خدا خیرت بده  من افسردگی دارم شدیده  از این ور هم بی خوابی  عذابی ...

ببین وقتی می‌بینم کسی با افسردگی درگیره انگار خودم رو می‌بینم

من خودم افسردگی شدید داشتم سال‌ها و الان مدتیه بهتر شدم اما هنوز دارو مصرف می‌کنم

افسردگی خیلی سخته، خیلی درد داره اما کسی نمی‌بینه ...

من از سال ۸۹ درگیرشم و از سال ۹۱ دارو مصرف می‌کنم

داروهای زیادی رو امتحان کردم و برای همین اومدم اینجا تا شاید بتونم کمکی بهت کنم

قربونت برم، من وقتی دنبال درمان رفتم که افسردگیم حاد شده بود، اما مال تو زود خوب میشه و دارو رو هم کنار می‌ذاری، شک ندارم! ✨

بعدش چیکار کردین قرص خواب خوردین

نه خب ۸ روز که خواب درست نداشتم یا اگر خوابم می‌برد عمیق نبود

بعد از اون خودش اوکی شد

قرص خواب نخوردم هیچ‌وقت

البته به من کلومیپرامین هم داده بود که شبا می‌خوردم و خاصیت آرام‌بخشی داشت اما عوارض هم زیاد داره چون جزو داروهای سه‌حلقه‌ای هست

در مورد مسئله خوابت که می‌گی از قبل هم داشتی به دکترت گفتی قبل از تجویز دارو؟ اگه نگفتی حتماً این‌بار بگو

هر چیزی که حتی به نظرت کوچیک و کم‌اهمیت می‌رسه به دکتر بگو

ببین وقتی می‌بینم کسی با افسردگی درگیره انگار خودم رو می‌بینم من خودم افسردگی شدید داشتم سال‌ها و ا ...

قربونت عزیزم خدا کنه 

خودتم زودد خوب بشی واقعا که خیلیییی بده از زندگی هیچی نمی فهمی ولذت نمی‌بری  فقط زنده ای 

چطوری این همه سال باهاش زندگی کردی؟

الان بهتری خداروشکر 

نه خب ۸ روز که خواب درست نداشتم یا اگر خوابم می‌برد عمیق نبود بعد از اون خودش اوکی شد قرص خواب نخو ...

ولی من متاسفانه خوردم 😭 وکلی بدبختی کشیدم الآنم دارم می کشم خوابم‌ هم درست نشده باشه میگم  قبلا هم گفتم اصل مشکل من بی خوابی بود اون اوایل ولی معمولا قرص خواب میدن لنتیا 

مجبور بودم :)

زندگی نکردم، فقط زنده بودم ... خیلی سال‌های بدی بود

ممنونم ازت

آره بهترم اما دلم می‌خواد خوب خوب بشم چون هیچی از دهه بیست زندگیم نفهمیدم و لااقل می‌خوام باقی‌مونده جوونیم رو یکم زندگی کنم

الان ۳۱ سالمه اما فکر کنم شما سنت کمتر باشه، چند سالته؟

ولی من متاسفانه خوردم 😭 وکلی بدبختی کشیدم الآنم دارم می کشم خوابم‌ هم درست نشده باشه میگم  قبل ...

قرص خواب یا آرامبخش؟

چی بهت داده بودن؟