2777
2789
عنوان

لس انجلس

1418 بازدید | 26 پست

میگم یه بلاگر تو اینستا هست رفته لس انجلس . یعنی،کاش دیگه بیدار نشم که ببینم 😔 دلم خون میشه . خیلی سخته خب .میگه اینجا شبیه کیشه،جیگرم خون میشه . اخه ما هیچوقت جایی نرفتیم همیشه ته خونه.... من بدبخت بی پول بدشانس نسل سوخته 😭😭😭 الانم عصبی شدم هم معدم داره می جوشه کاش یبار بخوابم و برای همیشه آروم بگیرم . خواب خیلی خوبه 🖤🖤🖤🖤💔💔 ناامیدم حس میکنم آینده ای،ندارم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم در حسرت همين ارزو دارم ميسوزم

اميدي هست... چون خدايي هست...هروقت كم آوردي فقط به آسمون نگاه كن...👻اونارم ولشون كن بزار توهم بزنن خودشونو بزنن به اون راه بزار فكر كنن تو ابله هستي...راه خودت رو برو... بهترين خودت باش @@@از موش كور توقع ديدن نداشته باش بزار زير خاك خودش بچرخه و حال كنه😂🤣 تو نيازي به توجه هيچ كس نداري بجز خدا و اونهايي كه اون بخواد پس اگر خوبي كردي نديدن اگر حق اتو خوردن و ذوق كردن غصه نخور اينا ميگذره ببين كجا رو ميگيرن ... دنده زندگيتو به موقع عوض كن💐بقيه اشو خلاص برو 😂

عزیزم به خودت سخت نگیر

حالا‌ این همه‌ادم نرفتن لس انجلس باید برن بمیرن دور از جون؟

خداییش با جه چیزایی اعصابتو خورد میکنی ها

من بخاطر همین چیزا اینستا رو بوسیدم گذاشتم کنار

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد🤩💞 خیلی وقته از این امضا می گذره خدایا تنها امیدم دامنم رو سبز کن...عاشق همسرم و زندگیم هستم🤩❤️

حالا فعلا صبحانه بخور ک معدت نجوشه 

بقیشو بعد حل میکنیم

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

سلام

عزیزم بجای اینکه انرژیت. بزاری روی مرگ بزار روی ارزوت 

بجای اینکه بگی ایشالا چشمم ببندم دیگه نبینم 

بگو چشمم ببندم و وقتی باز کردم به ارزوم رسیده باشم

طرف دار عزت فوتبال ایران⚽️🧿💪 ʕ•ᴥ•ʔ       لطفا امضام بخوان🌹 این کاربری برای ۳ نفر🚫👇🚫👇🚫👇نفر اول : الهه که ۲۱ سالش که بارداره نفر دوم : لیندا که۱۸ تازه عقد کرده نفر سوم : من (ریحانه) که ۱۷ (چند روز دیگه میشه ۱۸) سالم و هنوز عروسی نکردم⚘❤🤰👨‍👩‍🧜‍  لایک دوست نداریم ریپلای کن😁😁       به کارما اعتقاد داشته باش.بخواه تا به دست بیاری میدونی کارما یعنی چی؟یعنی اگه بزنی میخوری اگه فحش بدی فحش میخوری اگر کار خوب کنی برات کار خوب میکنن.