2777
2789
عنوان

لس انجلس

| مشاهده متن کامل بحث + 1418 بازدید | 26 پست
چه حرفا 😂😂😂 واسع سفر رفتن دیگران غصه میخوری الان مثلا ما لس آنجلس رفتیم ته تهش شمال فقط😂😂

عزیزم من شرایطم فرق داره من از کودکی آرزوم بود و ...... نمیدونم چطور بگم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

متاسفم یکم وطن پرست باشید همون آمریکا حسرت شما رو میخوره شما باید افتخار کنی که فرزند کوروش هستی کسی ...

الان من افتخار نمیکنم ؟ اصلا معنی نوشته رو فهمیدی ؟؟؟؟

حسرت نخوردم. اونم یه روزه رفته من ده ساله دلم میخاد برم . تقریبا از کودکی 

خب مگه فقط به خواسته؟!!! 

یه حرکتی میخواد

کم کم باید حسابی درس بخونی و با بورسیه بری

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری
خب مگه فقط به خواسته؟!!!  یه حرکتی میخواد کم کم باید حسابی درس بخونی و با بورسیه بری

باید یه سرمایه هم داشته باشی. بورسیه فقط مال تحصیله .آب ونون منو کی،بده ؟ پدرم ۱۰۰ دلارم نمیتونه بهم بده

باید یه سرمایه هم داشته باشی. بورسیه فقط مال تحصیله .آب ونون منو کی،بده ؟ پدرم ۱۰۰ دلارم نمیتونه بهم ...

اتفاقا بورسیه خوب یعنی فاند خوب

بعد هم اونجا کار خوب

نمیشه که بشینی تا بابات بهت پول بده

اگه واقعا با شرایط عالی تحصیلی بورسیه بهت تعلق بگیره و خودشون بخوانمت نیازی نیست اصلا پولی داشته باشی

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری
اتفاقا بورسیه خوب یعنی فاند خوب بعد هم اونجا کار خوب نمیشه که بشینی تا بابات بهت پول بده اگه واقع ...

پروازش ۱۰۰ میلیونه فقط ‌. برم اونجا تابرسم نباید یه جا داشته باشم ؟ هزینه زندگیم ؟؟

پروازش ۱۰۰ میلیونه فقط ‌. برم اونجا تابرسم نباید یه جا داشته باشم ؟ هزینه زندگیم ؟؟

نه عزیزم فاند یعنی هزینه تحصیل، سکونت و یه کمک خرج برای خورد و خوراک

بعد هم یه کار برای درآمد

یه تحقیقی در مورد دانشگاه‌ها با فاند خوب انجام بده

فقط میمونه هزینه سفر که اگه اون هم نداری بهتر اول اینجا یه پولی بدست بیاری

نمیشه که سطح توقعات آسمونی باشه ولی داشته و تلاش صفر

بجای ده سال حسرت و آرزو، ده سال مار و درس فوق الهگعاده انجام میدادی الان هم پول داشتی هم شرایط رفتن