2777
2789
عنوان

دکلره یا مشکی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1401 بازدید | 70 پست
شما اگه دكلره بهترين جا هم بري با بهترين مواد خارجي هم واست كار كنن بازم بايد كلي مراقبت انجام بدي ب ...

بودجه نمیگم خیییلی مشکلی نیس ولی آرایشگاه خوب تو شهرمون رفتم و سوزوند...

خودم موها خودمو دوس دارم ولی واسه تنوع نمیدونم...میگم ی قهوه ای چیزی بزنم بد نیس؟

👪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این چ صیغه ایه ک همه میگن با دکلره میسوزه موهام؟ مگه موقع دکلره مو رو تست نمیکنه ارایشگر؟من نمیدونم ...

اخه هر کی دکلره کرده سوخته بلک خییییلی موهاس بافت خوبی داشته باشن...من موخوره خورد شدن و وزی داشتم دو نفرم بالا سرم بود ...موی خامم دستشون دادم...واقعا ترسیده چشمم 

👪
چهار ساله ازدواج کردم ، برای عروسی هم رنگ نکردم همه هم عاشق موی مشکیم میشن و میگن کاش ماهم رنگ نکرد ...

ع واکس چجوره؟؟خورشو نشون میده روی مو؟؟؟من واسه تنوع میخام واسه جلو مو ؟؟؟بد نمیشه؟

👪

سلام عزیزم من مدرک کاربامواد شیمیایی دارم . ببین بهترین و تاپ ترین برند دکلره هم به مو اسیب وارد میکنه . حالا به موی ضعیف بیشتر ب موی زخیم وو قوی کمتر . خیلی مراقب باش سعی کن اگه خیلی اصرار ب رنگ داری از امبره استفاده کنی ک ریشه دکلره نشه . روی موی بدون دکلره هم رنگ خیلی خوب درنمیاد مخصوصا قهوه ای . خیلی قرمز میشه

مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭
قشنگ میشن؟؟؟برم ی سرچ کنم این رنگا رو

با سرچ زیاد به نتیجه نمیرسی 

شاید نزدیکش بشه به رنگ زمینه و جنس موهات ربط داره چی در بیاد و جنس رنگ مویی که میذاری

تو رگو رنگ موهات چیه الان من بهت بگم چی بخر و چی در میاد

تار موهات نازکه یا ضخیم

قبلا دکلره داشته یا نه 

رنگ شرابی بادمجونی و اینا نداره موهات،؟

اخه هر کی دکلره کرده سوخته بلک خییییلی موهاس بافت خوبی داشته باشن...من موخوره خورد شدن و وزی داشتم د ...

چی بگم اخه ب مواد و کار بلدی طرف هم میره

چندین ساله کارمه اما تابحال مو سوخته تحویل مشتری ندادم

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆
ع واکس چجوره؟؟خورشو نشون میده روی مو؟؟؟من واسه تنوع میخام واسه جلو مو ؟؟؟بد نمیشه؟

نه بزن اینستا . واکس رنگی مو . 

فیلماش هست . روی موی روشن بیشتر جواب میده.

من آبی گرفتم و صورتی و سفید صدفی .

با اب هم راحت پاک میشه

ترکیب رنگ  حرفه ای بلدم  تازه ساده گفتم بنده خدا گیج نشه چی بخره

خوبه پس مطمینا میدونی ک روی موی بدون دکلره و طبیعی فقط قهوه ای در میاد و مو تا وقتی دکاپاز نشه ب پایه ۶و ۷ نمیرسه حتی با رنگ های پایه ۱۰. و همه روی مو قهوه ای میشن ک فقط رفله ای از زرد و نارنجی و قرمز ب مو میدن

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆
من موهام تاراش نازکن ضعیفن ...میسوزه🙁جای خوبم آمبره کردم ولی پشیمون شدم...مررردم تا الان هی کوتاه ک ...

موهای منم نازکه عزیزم باید مواد خوب استفاده کنن و آرایشگر حرفه ای باشه... ی رنگ خوشگل بکن

واسه عروسیت دکلره کن فقط

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!❤️