2777
2789
عنوان

دکلره یا مشکی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1401 بازدید | 70 پست
فقط ایییین https://uupload.ir/files/0w3c_screenshot_2021-03-08-01-36-19-632_com.instagram.android~ ...

رنگ ابروهاشم روشنتر بود بهتر بود.

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا بسوزه... من دوبار دکلره کردم جای خوب رفتم نسوخت

من موهام تاراش نازکن ضعیفن ...میسوزه🙁جای خوبم آمبره کردم ولی پشیمون شدم...مررردم تا الان هی کوتاه کردم تا تمام مو خودم شد الان خیلی تصمیم سخت...

بزار خام بمونن ...قهوه ای کنم؟دکلره کنم...نمیدونم؟؟؟روشن ترین بدون دکلره چی هست؟

👪
رنگ مو پایه ۹ یا ۱۰ با اکسیدان ۹ درصد بذار موهات باز شه دکلره هم نکن بدون دکلره موهات به پایه ۶ و ۷ ...

چ نسخه عجیبی 😂😂

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆
یا دکلره کن یا مشکی باش روشن کنی بدون دکلره یه زردو نارنجی زشتی میشه

تو رنگا قهوه ای رنگ خوبی مد نظرتون نیس؟ک هم یکم صورتم باز بشه هم از خامی در بیاد موهام

👪
چرا همش اینو تگ میکنی😐

دوسش دارم میخوام حوصلش سر نره🙈🙈 @ماه_تنها 💋❤

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

خودم میتونم چندتا تار دکلره کنم؟ تو خونه رنگ کردید؟

اره موهام مش بود ریشه چند سانت در اومده بود گذاشتم نارنجی شد روش 5 دودی و واریاسیون دودی با اکسیدان 6قاطی کردم گذاشتم 

من بودم دکلره میکردم و بعد از روشن شروع میکردم و بعد هی تیره اش میکردم به خصوص قهوه ای با دکلره خیل ...

اخه باز بسوزه هی ریزش و مو خوره و وزی دیوونم میکنه🙁موهام ضعیفه...

قهوه ایی ک رو مشکی خوب بشه میشناسید؟

👪
اخه باز بسوزه هی ریزش و مو خوره و وزی دیوونم میکنه🙁موهام ضعیفه... قهوه ایی ک رو مشکی خوب بشه میشنا ...

متاسفانه قهوه ای رو مشکی اصلا خوب نمیشه 

من خودم موهای جالبی ندارم ولی ارایشگرم خوب بود  و اصلا موهامو نمیسوزوند 

حالا تا حالا دکلره کردی که بدونی میسوزه یا حدس میزنی 

عجیب نبود حرفه ای بود عزیزم 

جالبه😄

شما دوره رنگ و مواد گذروندی؟

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆