2777
2789
عنوان

دکلره یا مشکی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1401 بازدید | 70 پست
خوبه پس مطمینا میدونی ک روی موی بدون دکلره و طبیعی فقط قهوه ای در میاد و مو تا وقتی دکاپاز نشه ب پای ...

قهوه ای هست ک شیک بشه روی موی خام 

موهام مشکی هم نیس خرماییه

👪
خوبه پس مطمینا میدونی ک روی موی بدون دکلره و طبیعی فقط قهوه ای در میاد و مو تا وقتی دکاپاز نشه ب پای ...

بله میدونم بدون دکلره فقط قهوه ای میشه ولی نوع قهوه ایش و قرمزی و زردیش فرق میکنه

ایشونم فکر نکنم بخواد موهاش کاملا باز شه فقط میخواد از مشکی در بیاد صورتش باز بشه نیاز به دکلره نداره 

و اگر جنس موهاش جواب بده تا پایه ۶ و ۷ هم باز میشه  بستگی به جنس مو داره و  نیاز به دکوپاژ نداره ، من خودم حتی با رنگ شماره ۸ و ۹ موهامو تا پایه ۸ هم باز کردم با چند بار رنگ کردن ولی با فاصله یکماهه 

اگر جنس مو جواب نده حتی با دکلره هم خوب باز نمیکنه و میسوزه تا ب پایه برسه 

شما احتمالا ارایشگری ناراحت میشی  کسی رو راهنمایی کنیم مشتریتون کم شه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قهوه ای هست ک شیک بشه روی موی خام  موهام مشکی هم نیس خرماییه

عزیزم دودی شماره ۹_ بژ شماره ۸ و اکسیدان ۹درصد  رو ترکیب کن بذار 

قهوه ای میشه و خوشرنگه از موهای خودت روشنتر میشه حتما 

بله میدونم بدون دکلره فقط قهوه ای میشه ولی نوع قهوه ایش و قرمزی و زردیش فرق میکنه ایشونم فکر نکنم ب ...

چی میگی واسه خودت؟الان نی نی سایت دقیقا چ تاثیری روی کم یا زیادشدن مشتری های من داره؟خوبه ادم حرف میزنه مغزشم بکار ببره

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆
چی میگی واسه خودت؟الان نی نی سایت دقیقا چ تاثیری روی کم یا زیادشدن مشتری های من داره؟خوبه ادم حرف می ...

شما لطفا حرف زدنتو درست کن اول 

من بی احترامی نکردم 

در کل میگم آرایشگرا از اینکه کسی رو راهنمایی کنی تو خونه کار خودشو بتونه انجام بده بدشون میاد بازار کار کمتر میشه و تاثیر اقتصادی داره پس نگو چی میگی واسه خودت من دکترای مدیریت مالی خوندم 

سلام عزیزم من مدرک کاربامواد شیمیایی دارم . ببین بهترین و تاپ ترین برند دکلره هم به مو اسیب وارد میک ...

سلام من نصف موهام دکوکرم داره خیلی دوستدارم زمینه موهامو تیره کنم و هایلایت استخوانی متاسفانه آرایشگاه گفت نمیشه یعنی هیچ راهی نداره؟؟

جای خوب مواد خوب نمیسوزه

من چندین سال دکلره میکردم موهام میسوخت مجبور بودم کوتاه کنم

الان موهام تا کمرم بلند شده 

چهار بار تمدید دکلره کردم در عرض دو سال

ولی نسوخته

دکلره فقط یه ماه اول قشنگه بعد هم ریشه اش درمیاد هم موهات میریزه هم شونه نمیشه و خیلی دردسراهم داره که مجبور میشی موهاتو کوتاهش کنی 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘