2777
2789
عنوان

تلویزیون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1823 بازدید | 39 پست
ممنون گلی یک ماهه درگیرم چی بگیرم با این قیمتااا هنوز موفق نشدم

حق داری عزیزم

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیچاره کسایی که جهزیه میخرن پول هنگفت جنس بنجل تی وی قبلیم الجی بود پسرم برگردوندش نقش زمین شد  ...

واقعا...

یادمه ۴تا بانکه گرفتم به ۱۵۰تومن الان ی دونه سایز بزگش شده ۱۵۰😐.. از این کوچیک بگیر تا یخچال سامسونگ ۱۱تومنی که شده حدودا ۱۰۰میلیون

واقعا متاسفم... همینجوری ام داره میره...

نمیشد درستش کنین؟ 

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
تعمیرش 7 هشت تومن هزینش بود نو بگیرم بهتر از اینه

🤕

تعمیرش 7 هشت تومن هزینش بود نو بگیرم بهتر از اینه

عزیزم برات پرسیدم گفتش الجی اصل بگیره از همه بهتر ولی اصلش رو بگیر ما خودمون سه تا تلویزیون تو خونه داریم هر سه تاش الجی 

💕هربژی کورد💕 درپس هر قضاوت ما یک نفر می جوشد  یک نفرمی سوزد  ویک نفر می میرد   قبل از آنکه زبانت آلوده ی کشتن کسی شود  حرفهای خامت را بگذار خوب بپزند...!   کاربرساله ۹۵هستم خودمم نمی دونم چطور اومدم اینجارو پیداکردم مثل چراغ جادویی یه هو اومدم تو تاچشم بازکردم اوه چندسال گذشته ومن معتاد شدم 😁
عزیزم برات پرسیدم گفتش الجی اصل بگیره از همه بهتر ولی اصلش رو بگیر ما خودمون سه تا تلویزیون تو خونه ...

ممنون عزیزم

بله الجی اصل که عالیه 

ولی خب به این راحتی پیدا نمیشه اگرم بشه بالای 30 تومنه

من و مادرم هردو تلویزیون سامسونگ خریدیم به نظرم تو برندا سامسونگ از همه بهتره هم از نظر قیمتی بهتره هم کیفیتی بالاتره من برای جهیزیم همه رو از برند سامسونگ خریدم و کاملا راضی هم هستم. اکثرشم از نمایندگی سامسونگ خریدم تی وی رو هم از اینجا خریدم 

https://www.allsamsung.ir/لوازم-خانگی-سامسونگ/تلویزیون-سامسونگ.html

۱. سامسونگ (Samsung)

تلویزیونهای سامسونگ همیشه در فهرست بهترین برندهای تلویزیون قرار دارند و به دلیل کیفیت ساخت بالا، تصویر شفاف و امکانات هوشمند پیشرفته محبوبیت بسیاری دارد. این برند با استفاده از فناوریهای QLED و Neo QLED، وضوح تصویر فوقالعادهای ارائه میدهد و رنگها را با دقت و درخشش چشمگیر نمایش میدهد.

۲. هوریون (Horion)

تلویزیونهای هوریون با پنل ۴K و رنگهای جذاب، کیفیتی فراتر از چیزی که انتظار دارید ارائه میدهند. مدلهایی مثل H-65QU9280 با رزولوشن ۴K و H-55QU9188 با پنل A جزئیات تصویر را به شکل دقیق نشان میدهند و برای دیدن فیلمهای سینمایی یا مسابقات ورزشی کاملاً مناسب هستند. اگر دنبال یکی از بهترین برندهای تلویزیون با کیفیت تصویر بالا و قیمت منطقی هستید، خرید تلویزیون هوریون گزینهای مناسب است.

۳. الجی (LG)

تلویزیونهای OLED الجی، به خصوص سری C3 و G3، رنگها و جزئیات تصویر را خیلی طبیعی نشان میدهند. اگر اهل فیلم دیدن یا بازی هستید، نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز باعث میشود تصویر روان و بدون لگ داشته باشید.

۴. سونی (Sony)

تلویزیونهای سونی با پردازشگر Cognitive Processor XR و فناوری XR Triluminos Pro، رنگها و کنتراست تصویر را طبیعی و واضح نشان میدهند. مدلهایی مثل X85K OLED برای کسانی که فیلم و مستند زیاد تماشا میکنند یا به کیفیت صدا و تصویر اهمیت میدهند، گزینهای مناسب است. این تلویزیونها با نمایش دقیق جزئیات و عمق واقعی رنگها، تصویری شبیه به سالن سینما در فضای خانه ایجاد میکنند.

۵. ایکس ویژن (Xvision)

تلویزیونهای ایکس ویژن با کیفیت تصویر 4K و فناوری HDR، گزینهای مناسب برای کسانی هستند که میخواهند تلویزیونی با تصویر واضح و رنگهای طبیعی داشته باشند. مدلهای مختلف این برند برای استفاده در خانه یا محل کار مناسباند و طراحی باریک و شیک آنها باعث میشود با دکور خانه هماهنگ شوند. این تلویزیونها برای فیلم دیدن و حتی گیمینگ، عملکرد بسیار خوبی ارائه میدهند.

۶. هایسنس (Hisense)

تلویزیونهای هایسنس با پنل ULED و پردازش رنگ کوانتومی، تصویری شفاف و طبیعی ارائه میدهند که حتی در صحنههای سریع ورزشی یا بازیهای اکشن هم جزئیات را به خوبی نشان میدهد. مدل U8G با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز، تصویری روان و بدون تأخیر ارائه میدهد و انتخابی مناسب برای تماشای اخبار، فیلم و بازی است. اگر بهدنبال تلویزیونی با کیفیت بالا و قیمت منصفانه هستید، هایسنس میتواند یکی از گزینههای مناسب شما باشد.

۷. تی سی ال (TCL)

تلویزیونهای TCL با فناوریهای QLED و Mini‐LED، رنگهای زنده و روشنایی بالایی ارائه میدهند و کیفیتی جذاب برای تماشای فیلم، برنامههای روزمره و بازیهای ویدیویی فراهم میکنند. مدل C735 با Mini‐LED کنترل دقیق نوردهی دارد و مدل P735 QLED رنگها را واضح و شارپ نمایش میدهد، بنابراین چه برای گیمرها و چه برای علاقهمندان به سینما، گزینهای مناسب است.

۸. تلویزیون آیوا (Aiwa)

تلویزیونهای آیوا با کیفیت تصویر Full HD و 4K و طراحی ساده و شیک، گزینهای مناسب برای خانه و محیط کار هستند. مدلهایی مثل ZQ-GX5D55UHD و ZQ-FC3D65UHD تصاویر واضح و رنگهای نسبتا طبیعی ارائه میدهند و برای فیلم دیدن، برنامههای روزمره و حتی بازیهای سبک، عملکرد خوبی دارند. با نرخ تازهسازی استاندارد و امکانات پایه در نمایش تصویر، این مدل گزینهای مناسب برای استفادهی روزمره است.