راسته میگن کنکور ۱۴۰۱ حذف میشه و تاثیر معدلم قطعیه؟
شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎 من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا ) فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد
اره منم شنیدم ۶۰۷۰ درصد معدله ۳۰ ۴۰ درصد کنکور. چون ۱۴۰۱ هم است و قرنو رد کرده نمی دونم چرا حس می کن ...
برای رشته های تاپم این کارو میکنن ؟ خوب ممکنه یکی با معدل ۱۳ سال کنکورش تلاش کنه و بتونه رتبه ی خوبی بیاره
شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎 من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا ) فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد
یه سئوال دیگه من نظام قدیم بودم از آذر شروع به خوندن کردم تا کنکور ۱۴۰۱ میتونم به پزشکی برسم (الان مطالعم ۶ تا ۷ ساعته
برای رشته های تاپم این کارو میکنن ؟ خوب ممکنه یکی با معدل ۱۳ سال کنکورش تلاش کنه و بتونه رتب ...
این مثالی که زدین درسته ،اتفاق هم افتاده ، الان یادم نمیاد اسم اون پسر چی بود ،با معدل ۱۳ نهایی کنکور ۲ رقمی شده بود ، سنجش بازم ازش کنکور گرفت بازم دو رقمی شد ، ولی دوست عزیزم این طور ادم ها تو ۱۰۰۰ نفر یکی هست اراده و همت میکنه میخونه قبول میشه کار هر ادمی نیست
برای رشته های تاپم این کارو میکنن ؟ خوب ممکنه یکی با معدل ۱۳ سال کنکورش تلاش کنه و بتونه رتب ...
نمی دونم دقیق ولی به خاطر مافیای کنکور و استرس بچه ها که خیلی زیاده به نظرم سه سال پایانی تاثیر معدلش ۶۰ درصد کنکور ۴۰ درصد. از من می شنوی همین کنکور امسالو شرکت کن کار امروزو به فردا موکول نکن
نمی دونم دقیق ولی به خاطر مافیای کنکور و استرس بچه ها که خیلی زیاده به نظرم سه سال پایانی تاثیر معدل ...
نمیتونم ثبت نام نکردم و هنوزم تموم نکردم
یه سئوال دیگه من نظام قدیم بودم از آذر شروع به خوندن کردم تا کنکور ۱۴۰۱ میتونم به پزشکی برسم (الان م ...
امسال کنکور ۱۴۰۰ چرا نمیدید؟ مهم کیفیت مطالعه هست نه کمیت ، یکی ۸ ساعت میخونه اما چون پایه اش قوی و کیفیت مطالعش عالیه برابری میکنه با کسی که ۱۲ ساعت میخونه، ولی در حالت کلی کنکور نیاز به انرژی و زحمت و همت بالا میخواد ، ۷ ساعت خیای کمه ، اصولا این طوره که باید نثلا از ۶ ساعت شروع کنی تا برسی به ۱۲ ساعت نباید تا دم کنکور تو ۷ ساعت بمونی
امسال کنکور ۱۴۰۰ چرا نمیدید؟ مهم کیفیت مطالعه هست نه کمیت ، یکی ۸ ساعت میخونه اما چون پایه اش قوی و ...
گفتم ثبت نام نکردم و هنوز تموم نکردم و به دلایل دیگه
الان اولشه ۷ ساعت میخونم بعد از عید قلمچی ثبت نام میکنم و تا ۱۴۰۱ مطالعمو به ۹ یا ۱۰ ساعت میرسونم
گفتم ثبت نام نکردم و هنوز تموم نکردم و به دلایل دیگه الان اولشه ۷ ساعت میخونم بعد از عید قلمچ ...
به نطر من از الان تو شروع کن یکم انرژی بزار از همین فردا بشین بخون تا اخر استفند به ۱۰ برسون این طوری انرژی میگیری و فرزودین و اردیبهشتم تایمتو بازم میبری بالا ،اگه این کارو کنی ، الکی یک سالم نمیشینی همین امسال قبول میشی
[QUOTE=180159222]چند ساله کنکور می دی رتبه سالای پیشت چند
۲۱ سالمه متوسط بود رتبه کنکورم