راسته میگن کنکور ۱۴۰۱ حذف میشه و تاثیر معدلم قطعیه؟
شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎 من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا ) فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد
قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
دختر ترک تبار❤کاربری واگذار شده ست قبلا با شماره من مال دوستم بوده و در تاریخ 17/10/1400 ب دست من سپرده شد .....بانوی سرباز...اگ کاربریو خودم ساخته بودم اسمشو میزاشتم میقولی 🤣❤
ببین من امسال قراره کنکور بدم،داداشم گه از من بزرگ تره اونم کنکور داده الان پرستاره، مامانم میگه داداشم بچه بود میگفتن وقتی بزرگ شد این کنکور نمیده حذف میشه، توصیه من بهت به عنوان کسی که قراره امسال دومین کنکور بده اینه که ،بشین بخون،به دور از حاشیه ها،کنکور حذف نمیشه به دلایل منطقی و به خاطر مافیا های کنکور ،تمام
اونوقت برای نظام قدیمی ها بد میشه که بعدا اکثرا با تقلب و .. نمره خوبی گرفتن
شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎 من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا ) فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد
ببین من امسال قراره کنکور بدم،داداشم گه از من بزرگ تره اونم کنکور داده الان پرستاره، مامانم میگه داد ...
من کنکور دادم برای ۱۴۰۱ میخوام دوباره نظام جدید بدم
و راجب تاثیر معدلم،معدلت تو رشته های تاپ تاثیر نمیزاره، مثلا اگه تجربی باشی معدلت تو دندان و دارو و پزشکی اصلا تاثیر نداره ، اما رشته های دیگه مثل زیست شناسی و شیمی ،مهندسی و خاک و همچین رشته هایی که خیلی کم به درد میخورن تو اونا تاثیر داره