2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید با مربی خوب بری استرس نداشته باشی الان فراموشکاریت بخاطر استرست هست ۹۰%ماها از جمله خودم همی ...

تا‌کی‌اخه‌ شماها‌چیکار‌کردین‌ به‌منم‌بگین همون‌کارو‌‌بکنم

😩😭😭باز يادم اومد فردا تو شهري دارم دعا كنين قبول شم 

هزار مرتبه شکرررررت ب خاطر هدیه ای ک‌بهم دادی تا آخر عمر مدیونتم خودت مواظبش باش تو روز تولد حضرت معصومه بی بی چکم مثبت شد ١٢تير صداي قلب كوچولوشو شنيدم الهي فدات شم آروم جونم خدایا خودت دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمییین😍 قلبای مچاله شده ی زیادی رو دیدم ک خدا نجاتشون داده خدایا عهدی ک تو سختی و ناراحتی باهات بستمو تو خوشی شادی نمیشکنم 🥺زمانی دستمو گرفتی و ارزومو براورده کردی ک از همه عالم و ادم بریده بودم شده بودم ی ادم تنها فقط ورد زبونم بود من ب دنیا اومد ک نحس بمیرم امیدی ب ادامه زندگی نداشتم مث هميشه دستمو گرفتي 😻و او خداوند ناممكن هاست 
حتما با ی مربی مرد تمرین کن خواهرشوهرِ خواهرم جای گازو ترمزو یادش میرفت😂الان ۲۰ جلسه با ی آقا رفته ...

😂من‌همش‌راهنما‌ها‌یادم‌میرعه‌مربیم‌دیونه‌شده😂میگه خداروشکر‌ از‌دست‌راحت‌‌میشم

😂من‌همش‌راهنما‌ها‌یادم‌میرعه‌مربیم‌دیونه‌شده😂میگه خداروشکر‌ از‌دست‌راحت‌‌میشم

حتما مربی ات رو عوض کن بپرس ببین کی خیلی خوبه با اون برو ی هزینه میکنی درعوض واقعا راننده میشی

با من وارد بحث نشید.دیگه خط ندارم😏🖤