2777
2789
امیدت‌به‌خدا‌ باشه‌ قبول میشی استرس‌نداشته‌باش‌ 

ممنونم❤️ انشالله تا آخر امسال میگیریم دوتایی گواهی نامه رو برا آیین نامه فقط تست بزن کتاب رو یه دور بیشتر نخون تست درایو بزن گوگل عالیه

هزار مرتبه شکرررررت ب خاطر هدیه ای ک‌بهم دادی تا آخر عمر مدیونتم خودت مواظبش باش تو روز تولد حضرت معصومه بی بی چکم مثبت شد ١٢تير صداي قلب كوچولوشو شنيدم الهي فدات شم آروم جونم خدایا خودت دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمییین😍 قلبای مچاله شده ی زیادی رو دیدم ک خدا نجاتشون داده خدایا عهدی ک تو سختی و ناراحتی باهات بستمو تو خوشی شادی نمیشکنم 🥺زمانی دستمو گرفتی و ارزومو براورده کردی ک از همه عالم و ادم بریده بودم شده بودم ی ادم تنها فقط ورد زبونم بود من ب دنیا اومد ک نحس بمیرم امیدی ب ادامه زندگی نداشتم مث هميشه دستمو گرفتي 😻و او خداوند ناممكن هاست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا رو رعایت کن 

نکته
موقع سوار و پیاده شدن از پشت ماشین خودت برو
جاهای ممنوع بوق نزن اگ گف بوق بزن چک کن جای ممنوع نباشه مثل دم بیمارستان
نزدیک چهار راه پارک نکن
قبل از هر کاری ک انجام بدی حتی اگ خودش گفت فلان کارو انجام بده ازش اجازه بگیر
گوشیتو قبل ازمون سایلنت کن
دنده عقب در ایستگاه اتوبوس ممنوعه
نیم کلاچ حرکت کن تا قلق کلاچ ماشین  ازمون دستت بیاد
در دور دو فرمون اگ خط ممتد بود باید بگی ممنوعه با اجازه
۱۵ متر قبل تقاطع و ۱۵ متر بعده تقاطع اجازه توقف پارک ۴۵ پارک دوبل دور دوفرمون و یک فرمون و دنده بک و دنده ۳ رو نداریم
در تقاطع دنده عوض نکن
 قبل از حرکت صفحه جلوییتو ببین ک چراغ مربوط ب کمربند ترمز دستی و درب باز روشن نباشد
اخر ازمون افسر گف برو پایین قبل از پایین رفتن اول

ابتدا ترمز دستی را به سمت بالا کشیده

دنده را خلاص کرده

خودرو را خاموش می کنیم

سوئیچ را خارج کرده و فرمان را به یک طرف می چرخانیم تا قفل شود

دست دنده را دروضعیت دنده سنگین قرار داده

با دست راست دستگیره ی باز کننده ی درب و با دست چپ دستگیره ثابت را می گیریم.
. اگر بعد از اینکه دوبل زدی افسر گفت بک برو اول فرمون رو ب راست  می چرخونی تا حدی ک دو بار عدد ۱۲ فرمون بالا بیاد تا تایر جلو صاف بشه بعدی بری بک
 در سطوح صاف وقتی هر دنده ای هستی و در ان دنده  دور موتور ۲ _۲.۵ شد باید دنده رو زیاد کرد ولی در سربالایی ها وقتی ۲.۵ اای ۳ شد یعنی صدای ماشین حسابی دراومد باید دنده عوض کرد
اگر سرعت زیر ۱۰ شد دنده یک زیر ۳۰ شد دنده دو  و زیر ۶۰ دنده ۳ باید بیاییم .
قبل از دنده کم و زیاد کردن حتما سرعتت رو کم و زیاد کن
اگر در ۵۰۰ متری جلوت چیز خطرناکی وجود نداره  میتونی بری دنده ۳
 هر دستوری ک افسر داد چک کن مجازه یا غیر مجاز اگ غیر مجاز بود بگو غیر مجازه با اجازه بعد راهنما بزن بعد کارو انجام بده اگ هم مجاز بود بگو با اجازه راهنما بزن و کارو انجام بده
بعد از پیچیدن یادت باشه ک تو لاین چپ نمونی و ۵۰ متر بعد از پیچ بری راست ک برا سبقت مسیرو باز بزاری
اگ نبش کوچه گف پارک کن اجازه بگیر
موقع رسیدن ب تقاطع اگ دنده ۳ هستی حتی اگ چراغ سبزه باید سرعتتو کم کنی و دندتو دو کنی
اگ ماشین خاموش کردی اول خلاص کن بعد بزن یک ( برای حلو رفتن) یا دنده عقب ( برای بک)
۳ دقیقه اول ازمون ( از ۱۵ دقیقه) مال تست کلاچ و ترمز و دنده قبل از حرکته و امتیاز نداره .
جلو سطل اشغال توقف ممنوعه.
هر دو هفته یه بار سرهنگ امتحان گیرنده عوض میشه اگ ی بار با این سرهنگ رد شدی  چون قلق سرهنگ دستت میاو هفته بعدش ک میاد مواردی ک روش حساسه رو رعایت کن ک قبول شی
اگ در خیابان دو طرفه رسیدی  و لاین راستی بسته بود برای رفتن ب لاین مقابل از افسر اجازه بگیر
اگ دنده صدا بده ممکنه ردت کنه پس کلاچو تا ته موقع دنده کشی بگیر
گاز و ترمز بد نگیر و اروم روان رانندگی کن
لحظه اخر قبل از حرکت کیلومتر شمارو چک کن ببین افسره نکبت درشو از عمد باز نکرده باشه
در پیچ و دست انداز و جایی ک سرعت ماشین خیلی کم شده برو دنده یک
سر کوچه توقف ممنوع
اگ شیب سر بالایی خیلی تند بود باید با یک رفت اگ متوسط با دو میریم ولی اگ دنده مرده شد یکش می کنیم در سر پایینی هم همینه اگ خیلی تند بود شیبش دنده یک اگ متوسط بود دنده ۲ ولی اگ مجبور شدیم ترمز کنیم و سرعت خیلی کم شد باید بریم دنده یک
اگر در سرازیری پارک کردیم بعد ک دستیو کشیدیم و دنده خلاص کردیم و ماشین خاموش کردیم  دو دور فرمونو میچرخونیم ب راست ک اگ ماشین ول شد بخوره ب دیوار و تو دنده بک میزاریمش و در سر بالایی دنده یک میزاریم و فرمونو  ب سمت جدول میجرخونیم.
در این موارد دنده عقب ممنوعه:
۱٫ در پیچ ها، میدان ها، تونل ها
۲٫ ۱۵ متر پیش و بعد از حریم تقاطع ها
۳٫ در محل های خط کشی عابر پیاده
۴٫ در لاین های سبقت
۵٫ بر روی پل ها و موارد دیگر ماده ۱۵۵ آیین نامه

کامنتی ک تو این تاپیک نوشتمو بخون کمکت می کنه

مرسی عزیزم 😍😍😍قبول شدم من🤲🏽😁

هزار مرتبه شکرررررت ب خاطر هدیه ای ک‌بهم دادی تا آخر عمر مدیونتم خودت مواظبش باش تو روز تولد حضرت معصومه بی بی چکم مثبت شد ١٢تير صداي قلب كوچولوشو شنيدم الهي فدات شم آروم جونم خدایا خودت دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمییین😍 قلبای مچاله شده ی زیادی رو دیدم ک خدا نجاتشون داده خدایا عهدی ک تو سختی و ناراحتی باهات بستمو تو خوشی شادی نمیشکنم 🥺زمانی دستمو گرفتی و ارزومو براورده کردی ک از همه عالم و ادم بریده بودم شده بودم ی ادم تنها فقط ورد زبونم بود من ب دنیا اومد ک نحس بمیرم امیدی ب ادامه زندگی نداشتم مث هميشه دستمو گرفتي 😻و او خداوند ناممكن هاست