2777
2789
عنوان

میخام جدا بشم من افسردگی ندارم

394 بازدید | 28 پست

سلام من میخام از شوهرم جدا بشم و امروز با اصرار مادرم با خالم رفتیم پیش دکتر روانپزشک..(مامانم گفت برو چکاب بشی من خیالم راحت بشه تو سالمی..)تا نوبتمون شد خالمم باهام اومد نزاشت من چیزی بگم( منم نمیدونستم چی بگم چون مامانم گفت چکاب.).خالم شروع کرد ک آره این میخاد طلاق بگیره شوهرش میگه این هیچکار نمیکنه همش سرش تو گوشیه غذا نمیخوره با کسی حرف نمیزنه و از بچگی اینجوری بوده(همه چی رو۱۰برابر گفت خیلی گندش کرد)دکتر گفت دستاتو صاف نگه دار با چشم بسته منم نگه داشتم دکتر گفت برو ازت نوار مغز بگیرن اتاق بغلی بعد خالم گفت تو برو من میام با دکتر کار دارم

آرامش یعنی :داشتن من والا انگار ژلوفنم🦄🍃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند سالته

من موافق طلاق نیستم ولی بچه نیستی اونا جات حرف بزنن هرچند طفلی ها خیرت رو میخوان 

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
خب؟

گذاشت رفت اسی

متفرق شین عزیزان

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

بعد من رفتم ازم نوار مغز گرفتن دیگه نمیدونم خالم به دکتر چی گفت بعد نزاشت من ببرم پیش دکتر گفت خودم نشونش میدم دکترم دارو نوشت من به خالم گفتم نمیخورم نزاشتی ببینم جواب نوار مغزم چیه گفت عفونت زده به مغزت (چون من عفونت زنانه و ادرار گرفتم ب تازگی) اگه دارو نخوری دیوانه میشی(میدونم بهونشه تا دارو بخورم چون تلفنی با مادرم حرف میزد شنیدم گفت دکتر گفته افسردگی داره تا دارو نخوره کاری از دستم بر نمیاد)الان سوال من اینه مگه با نوار مغز میشه تشخیص داد افسردگی رو مگه از خود فرد سوال نمیپرسن؟ و اینکه من فکر میکنم دکتر از روی حرفای خالم تصمیم گیری کرده ک من افسردم

دلیل اینکه میخوای جدا بشی چیه

چون قبل من دوتا زن داشته الانم دست بزن داره و روم چاقو هم کشیده ولی خانوادم منو مقصر میدونن

چند سالته من موافق طلاق نیستم ولی بچه نیستی اونا جات حرف بزنن هرچند طفلی ها خیرت رو میخوان 

۱۷سالمه شوهرم خیلی زود قهر میکنه کتکم میزنه حتی تو خونه خودمونم چون باهاش قهر بودم کتکم زده مامانم گفته حق داشته چون تو باهاش آشتی نکردی عصبانی شده

چون قبل من دوتا زن داشته الانم دست بزن داره و روم چاقو هم کشیده ولی خانوادم منو مقصر میدونن

تاپیک های قابلیت رو خوندم همونی هست که بعد دو جلسه خواستگاری گفت عاشقتم و از این حرفهای عاشقونه؟؟؟

این  چجوری دکتری بود که از خودت شرح حال نگرفت .به نظرم اگه عقد هستی خیلی جدی فکر کن به حرفهای خانوادت هم گوش  نکن اگه نمی‌خوای حتما جدا شو چون این آدم نرمال نیست فقط شونزده سالته کلی فرصت تو زندگی داری

۱۷سالمه شوهرم خیلی زود قهر میکنه کتکم میزنه حتی تو خونه خودمونم چون باهاش قهر بودم کتکم زده مامانم گ ...

چرا باهاش ازدواج کردی وقتی دوبار جدا شده

عزیزم سنت کمه خانواده هم حمایت نمیکنن برو مشاوره راهنمایی بگیر زندگیت درست شه خودت زندگیت رو بساز 

همسرت چن ساله هست؟؟

تاپیک های قابلیت رو خوندم همونی هست که بعد دو جلسه خواستگاری گفت عاشقتم و از این حرفهای عاشقونه؟؟؟ ...

من فکرکردم عروسی کرده و تو خونه همسرش هست خانواده حمایتش نمیکنن کارش سخت میشه اینجوری 

وا خب خودت حرف میزدی

اصلا نظر من واسه خانوادم مهم نیست میگم طلاق میخام میگن زوده هنو .. میگم کتک میزنه میگن حتما تو عصبانیش کردی یا میگن عادت میکنی شوهرمم همش دعوت میکنن شبم تو اتاق من میمونه