2777
2789
عنوان

آیا باردارم؟

78 بازدید | 11 پست

سلام خانما من ۷ساله دستگاه آیودی دارم والان ۹روزه از پریودیم گذشته ،عذر میخوام دیشب نزدیکی داشتم به دستمال خونابه قهوه ای رنگ شد 

دل درد وعلائم پریودی ندارم کسی بوده شرایطش مثل من باشه ؟احتمال بارداری بخاطردستگاه نمیدم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کیستی استرسی..هزار تا کوفت وزهرما هست واسه پریود نشدن

چندتا نکته مهم:امضامو بخون حتما😁😁                         ⁦✔️⁩کاربر ۹۷هستم ولی صد بارترکیدم😭😭😭دیگ قول میدم نترکم چون دیگ شماره ندارم...                                            ⁦✔️⁩اگه دیگه بعددوبار‌ریپ زدن جوابتو ندادم،بدون ک جواب دارم ولی حوصله بحث با تو رو ندارم🙄🤐و ریپاتو بدون خوندن حذف میکنم😅چون اگه قرار بود قانع شی با همون دو بار. ریپ قانع میشدی...پس کلا شمشیرو از رو بستی و کاریش نمیشه کرد.                                                                        ⁦✔️⁩اینجا دنیایی عجیبیه خانواده شوهر هیولا هستن و حال به هم زن🤢🤢🤢هرررررچقددددرم ک فرشته باشن ،و مادرشوهر یه دیوه هررررچقدرررررررم ک خوب باشه           خانواده خود طرف عین🌙هستن حالا هرررررچقددددددرم بد صفت باشن و بدحنس ولی چون مادره کلااااا حق داره حتی اگه تو رو بکشه...   (پس سعی نکن ثابت کنی به این افراد چون درک نمیکنند و قبول نمیکندد عکس این قضیه رو)
تو نت نگا کردم راجب زخم دهانه رحم وایناگفته بود وای خدا یعنی هیشکی اینجور نبوده راهنماییم کنه 

چرا عزیزم الان گفتی یادم اومد..منم یه مدت اینجوری شته بودم..بعد نزدیکی همینجوری مثه شما میشدم فک میکردم پریود شدم دو روز بعد خوب میشد فک میکردم پاک شذم دوباره نزدیکی میکردم همینحوری میشدم تا اینکع رفتم دکتر زنان گف زخم واژن شدی پماد داد و یه هفته قرص خوردم خوب شدم

چندتا نکته مهم:امضامو بخون حتما😁😁                         ⁦✔️⁩کاربر ۹۷هستم ولی صد بارترکیدم😭😭😭دیگ قول میدم نترکم چون دیگ شماره ندارم...                                            ⁦✔️⁩اگه دیگه بعددوبار‌ریپ زدن جوابتو ندادم،بدون ک جواب دارم ولی حوصله بحث با تو رو ندارم🙄🤐و ریپاتو بدون خوندن حذف میکنم😅چون اگه قرار بود قانع شی با همون دو بار. ریپ قانع میشدی...پس کلا شمشیرو از رو بستی و کاریش نمیشه کرد.                                                                        ⁦✔️⁩اینجا دنیایی عجیبیه خانواده شوهر هیولا هستن و حال به هم زن🤢🤢🤢هرررررچقددددرم ک فرشته باشن ،و مادرشوهر یه دیوه هررررچقدرررررررم ک خوب باشه           خانواده خود طرف عین🌙هستن حالا هرررررچقددددددرم بد صفت باشن و بدحنس ولی چون مادره کلااااا حق داره حتی اگه تو رو بکشه...   (پس سعی نکن ثابت کنی به این افراد چون درک نمیکنند و قبول نمیکندد عکس این قضیه رو)
چرا عزیزم الان گفتی یادم اومد..منم یه مدت اینجوری شته بودم..بعد نزدیکی همینجوری مثه شما میشدم فک میک ...

ممنون پس اگه پریود نشدم میرم دکتر،پس چیزمهمی نیست خداروشکر

ممنون پس اگه پریود نشدم میرم دکتر،پس چیزمهمی نیست خداروشکر

اره نگران نباش انگارهمون زخم واژن گرفتی..پماد واژینال و قرص خوردنی میده یه هفته ای میخوری خوب‌میشی.

عزیزم باید بری دکتر چکاب بشی من خواهرمم همین علائم داشت دکتر بهش دارو داشت خوب شد
اگه تهران پارس هستی برو پیش انم دکتر گل شیرازی متخصص زنان شماره مطبشم 02177877513

عزیزم باید بری دکتر چکاب بشی من خواهرمم همین علائم داشت دکتر بهش دارو داشت خوب شد اگه تهران پارس هس ...

ممنون عزیزم اره این دکترمیشناسم اگه پریود نشدم تا چندروزآینده نوبت میگیرم