2777
2789
عنوان

تنفر مدام تو من بیشتر میشه

102 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها من تو یه خانواده متعصب بزرگ شدم و هیچ وقت طعم محبت رو از طرف پدر نچشیدم و خیلی خیلی مشکلات داشتم.به علت روحیه لطیفم دچار ضربه های شدیدی شدم تو زندگیم تا الان ک ۱۸ سالمه.موضوع اصلی من اینکه از ۹ سالگی تا الان همه چی ب من تحمیل شده و مدام بالا سرم وایسادن ک احکام دینی رو انجام بدم . دین زده شدم واقن. نمازمو سال هاست ک نمیخونم بیشتر ب دلیل اینک بگم من میتونم بر خودم تصمیم بگیرم.روزه هامو ولی میگیرم ولی مسئله اصلیم با چادره . اوایل دوسش داشتم ولی الان اصلا نه . نمیخوام باهاش جایی برم.انقددد حس بد دارم باهاش ک نمیخوام از خونه بیرون برم.افسرده شدم .همش تو خونم.ذوق بیرون رفتن ندارم.تو خونه حواسم ب خودم هست ولی بازم....با مشاور ح زدم با دفتر مرجع تقلیدم مامانم حرف زده گفتن که نباید اجبار کنن ولی درست نمیشن... دوس دارم ی از صب تا شب برم بیرون بترسن...

ط منی یا من ط؟ 

کپ منی لنتی😕

درونـ منــ دختریــ استـ غمگینــ و بریدحــ از زندانیـ که نامشـ زندگیستــ مردهــ                                                                                                               سینگلــ در راهــ خدا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

:/خودت میدونی کی ای

جانم؟ 

درونـ منــ دختریــ استـ غمگینــ و بریدحــ از زندانیـ که نامشـ زندگیستــ مردهــ                                                                                                               سینگلــ در راهــ خدا

واقعن متاسفام نه بهخاطر تو به خاطر جامعه ای که مادران فرداشو درک نمیکنن و توقع دارن زنهای ما افسرده و عصبی نشن .ما تو بدترین شرایطیم . منظورم اقتصاد و مذهب  و .... نیست منظورم ما تو شرایطی هستیم که جای برای محبت نیست .تو جامعهای ما خشونت حاکمه بااینکه سعی میکنیم همه در کنار هم باشیم اما از هم متنفریم .

جامعهی ما مثه قوطی مربای خیلی شیکی هست که از درون کپک زده 

این نیز بگزرد 
واقعن متاسفام نه بهخاطر تو به خاطر جامعه ای که مادران فرداشو درک نمیکنن و توقع دارن زنهای ما افسرده ...

واقعا....خیلی خیلی حال ادمو میگیره این طوری زندگی کردن