2777
2789
عنوان

تجربیات درد شکم ؟سرطان لوزالمعده؟

2680 بازدید | 25 پست

40 روزه سزارین شدم از 20روز پیش درد معده گرفتم اون موقع شدید بود امپول زدم بهتر شد دردش ب پشت میزنه روزای بعدی می گرفت ول میکرد بعدشم تکرار شد خیلی شدیر نبود

دکتر گوارش رفتم کلی دارو واسه گوارش خوردم فایده نداشت الان چند روزه دردش شدید شده ک فقط با شیاف ساکت میشه

تو سونو زده بود اسلاج صفراوی ک واسه اونم دارو داد

میخوام ببینم اگه لوزالمعده مشکلی داشت تو سونو معلوم میشد؟؟؟؟

میترسم غده ای تو لوزالمعده یا صفرام باشه😭

یه دکتر خوب برو .بزن کوگل علایم سرطان لوزالمعده برات مینویسه انشالله چیزی نیست ناراحتی نکن

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درد به پشتم میزد اصلا نمیتونستم نفس بکشم  وحشتنااااک بود هیچ مسکنی ارومش نمیکرد نه امپول نه شی ...

دردت به سمت راست میزد؟ آخه من نمیدونم اصلا کجام درد میکنه میچرخه

اصلا یه نقطه نیست که  کلا شکم و قفسه سینه ام و پشتم درد داره مشخصه اصلیش هم اینه که انگار ریه ...

ای خدا نشستم هی علایمشو خوندم اصلا نا امیدم انگار مطمئنم مریض هستم و میمیرم بچم همش چهل روزشه