2777
2789
عنوان

گوش درد شديد من لطفا بياييد

202 بازدید | 25 پست

دو سه روزه يكي از گوشهام به شدت درد ميكنه و مجراي وروديش بسته شده رفتم دكتر گفت عفونت نداره انگار جوش زده كسي تا حالا اينجوري شده؟ وحشتناك درده يعني از علائم كرونا نيست؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۵ سال پیش همچین چیزی و تجربه کردم 

از دندون عقلم بود😐😐

از سال ۹۵ تا عید ۹۹ خواننده خاموش بودم😜 فروردین ۹۹ عضو شدم تا دوهفته پیش که دیگه نتونستم وارد کاربریم بشم😏 این کاربری جدیدمه🙂🙂

عزیزم من دقیقا ۱ ماه پیش اینجوری شدم گوش سمت چپم صدا ضربان قلب هواپیما میداد درد میگرفت سر دردای عجیب میشدم ، رفتم کلی دکتر متخصص ازمایش خون، نوار گوش گرفتم ، هیچی نبود ، دکتر مسکن قوی داد ۲ بسته ۱۰ تای خوردم ۲۰ روز میخوردم هر ۱۲ ساعت بعد ۲۰ روز خوب شدم ، الان که فک میکنم میگم شاید مرونا بوده چون علائمش تو هرکس فرق داره بعید نیست کرونا باشه یه تست کرونا بده به جای اینکه کلی خرج دکترو آزمایش کنی مثل من

2790
2778
2791
2779
2792