2777
2789

سلام عزیزان،من ۳۶ هفته هستم.انشاالله دو هفته دیگ سزارین میشم.نی نی اوله،خودم خواستم سزارین بشم.تازگی یکی دوبار در روز دل درد پریودی دارم،طبیعیه؟!

شما از خودتون بگید 😍

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!

سلام جون دل😅این تیکه کلام لعنتی افتاده تودهنم امشب

من ۵هفتم@کامل شدافتادم ۳۶

بگوهزینت چجورشد؟

چرادکترمن میگه بخشنامه اومده نمیشه سزکنی مگربا مدارک پزشکی که مشکل داشه باشی

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
سلام جون دل😅این تیکه کلام لعنتی افتاده تودهنم امشب من ۵هفتم@کامل شدافتادم ۳۶ بگوهزینت چجورشد؟ ...

برای منم همچین اسون نشد.البته چون ۹ سال ناباروری داشتم ۷۰ درصد کارهارو حل کرد.دکترم ک از اول اوکی بود،ولی گفت بخاطر شرایط سختگیری باید نامه از دکتر اعصاب روان و نامه از ماما کلاسهای بارداری بگیری.ک گرفتم.هزینه شم،۲ تومن دکتر، ۵ تومن بیمارستان.

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای منم همچین اسون نشد.البته چون ۹ سال ناباروری داشتم ۷۰ درصد کارهارو حل کرد.دکترم ک از اول اوکی بو ...

زیرمیزی دکتر؟

کدوم شهری

خدایا چه گرون

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
اره فککنم زیر میزیه! قم هستم.

وای منم

کدوم دکتری؟

کدوم بیمارستان میری؟

تکمیلی داری؟

وای خدادسام داره یلرزه که میتونم تخلیه اطلاعاتیت کنم😀

وای منم کدوم دکتری؟ کدوم بیمارستان میری؟ تکمیلی داری؟ وای خدادسام داره یلرزه که میتونم ...

اع همشهری هستیم! خوشبختم.دکتر مینو پور مجیب،بیمارستان گلپایگانی.من بیمه نیستم آزاد حساب میشه.

خخخخ راحت باش.شما تحت نظر کدوم دکترید؟

اع همشهری هستیم! خوشبختم.دکتر مینو پور مجیب،بیمارستان گلپایگانی.من بیمه نیستم آزاد حساب میشه. خخخخ ...

اشرفی

۵تومن بیمارستانت عاره؟؟؟

چندم زایمانته؟

مال من انشالله فروردینه

اشرفی ۵تومن بیمارستانت عاره؟؟؟ چندم زایمانته؟ مال من انشالله فروردینه

اهان،اسمشو شنیدم فقط.شما سزارینی؟ 

انشاالله ب امید خدا ۳ فروردین نوبت عمل دارم.اره ۵ تومن بیمارستان.

انشاالله بموقع و بسلامتی زایمان کنی عزیزم.

اهان،اسمشو شنیدم فقط.شما سزارینی؟  انشاالله ب امید خدا ۳ فروردین نوبت عمل دارم.اره ۵ تومن بیما ...

دلم میخاد سزارین شم

بشدت میترسم آ بیا الانم بدنم خالی شد بش فکرکردم

بسلامتی زایمان کنی گلی

دعاکن سزارین شم براحتی

دلم میخاد سزارین شم بشدت میترسم آ بیا الانم بدنم خالی شد بش فکرکردم بسلامتی زایمان کنی گلی دعاکن ...

نترس ریلکس باش.

همچنین خودت عزیزم.مرسی.

انشاالله زایمان خوبی رو تجربه کنی.