2777
2789
عنوان

پشیمانی😢

343 بازدید | 32 پست

سلام خانما اگه فردی حس پشیمونی زیادی داشته باشه از یه کاری چطوری خودشو نجات بده

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه در حق کسی ظلمی کرده حلالیت بخواد

اگه نمیشه و اوضاع بدتر میشه 

واسه اون شخص خیر بخواد و اگه اعتقاد داره دعا و ذکر بگه به نیت اون شخص

اگه هم در حق خودش کار خطایی کرده توبه کنه با خدا حرف بزنه نماز بخونه و دیگه سمت اون کار نره 💞💞

اگه در حق کسی ظلمی کرده حلالیت بخواد اگه نمیشه و اوضاع بدتر میشه  واسه اون شخص خیر بخواد و اگ ...

در حق خودم ظلم کردم فقط

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  
پشیمونی  اولین قدم بازگشته 😊 الان باید تصمیم بگیری دیگه انجام ندی و جبران کنی  این دوتا ...

نمیدونم چطور ازش نجات پیدا کنم انگار خودم نمیشناسم دیگه دلم برا خودمم تنگ شده😢

وجدانتونابود کن تا‌پشیمون نباشی اگرم‌به‌خودت اسیب زدی با‌اون کار بازم‌به یه ورت همیشه‌میشه‌جبران ک ...

من کاری کردم که همیشه خودم دیگرانو ازش منع میکردم الان نمیتونم تمومش کنم برام دعا کن😢

خودتو ببخش خدا هم میبخشه  مطمئن باش 💞 ویژگی های خوبتو را واسه خودت بگو و بگو که دیگه حال خو ...

دلم میخواد تموم بشه دعام کن خواهر