2777
2789
عنوان

پشیمانی😢

343 بازدید | 32 پست

سلام خانما اگه فردی حس پشیمونی زیادی داشته باشه از یه کاری چطوری خودشو نجات بده

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه در حق کسی ظلمی کرده حلالیت بخواد

اگه نمیشه و اوضاع بدتر میشه 

واسه اون شخص خیر بخواد و اگه اعتقاد داره دعا و ذکر بگه به نیت اون شخص

اگه هم در حق خودش کار خطایی کرده توبه کنه با خدا حرف بزنه نماز بخونه و دیگه سمت اون کار نره 💞💞

اگه در حق کسی ظلمی کرده حلالیت بخواد اگه نمیشه و اوضاع بدتر میشه  واسه اون شخص خیر بخواد و اگ ...

در حق خودم ظلم کردم فقط

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  
پشیمونی  اولین قدم بازگشته 😊 الان باید تصمیم بگیری دیگه انجام ندی و جبران کنی  این دوتا ...

نمیدونم چطور ازش نجات پیدا کنم انگار خودم نمیشناسم دیگه دلم برا خودمم تنگ شده😢

وجدانتونابود کن تا‌پشیمون نباشی اگرم‌به‌خودت اسیب زدی با‌اون کار بازم‌به یه ورت همیشه‌میشه‌جبران ک ...

من کاری کردم که همیشه خودم دیگرانو ازش منع میکردم الان نمیتونم تمومش کنم برام دعا کن😢

خودتو ببخش خدا هم میبخشه  مطمئن باش 💞 ویژگی های خوبتو را واسه خودت بگو و بگو که دیگه حال خو ...

دلم میخواد تموم بشه دعام کن خواهر