2777
2789
عنوان

تاپیک حال خوب کن

53 بازدید | 3 پست

تا حالا شده یکی با یه حرفی با یه چیزی حالتون رو خوب کنه توری که همیشه شیرینی اون لحظه یادتون بمونه و لبخند بهشون رو لیتون بیاید تعریف کنید.

من خودم رشته کارشناسیم طوری بود که ۱۰ تا دختر بودیم ۱۰۰ تا پسر .توی کلاسایی که دو تا دختر بودیم بقیه پسر یادمه دوبار دوتا سوال استادا پرسیدن که جوابشون رو دادم استادا برگشتن گفتن ایشون فقط شم مهندسی داره و اون لحظه ها هیچوقت یادم نمیره مقایسه شیرینی بود برام. بارها هم دوستام بهم گفتن ما ارزومونه شبیه تو بشیم محکم و مستقل و با پشتکار .یه چیزی هم که همیشه بهم ذوق میداد تو دوران مدرسه معلمای فیزیکم همیشه حسابم رو از بقیه بچه ها جدا میکردن 😍😍😍 توی دوران ارشد هم با اینکه رشته ارشدم متفاوت و بی ربط به کارشناسیم بود از استادام چند بار پیشنهاد کار گرفتم و روم حساب میکردن ...این لحظه ها هر وقت یادم میاد عجیب شیرین و سرحالم می‌کنه ممنونم از خدا بخاطر آوردن این آدمای خوب تو زندگیم و ممنونم از این آدما که بهم کمک میکنن خودم رو باور کنم و بیشتر تلاش کنم.

شما هم قصه اتون رو بگید

بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس
نظرم این بود افراد سر شلوغ نی نی سایت پیداشون نمیشه    

خخخ اینم حرفیه

بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توی تایپک خنده دار یه نفر گفته بود اون زمان با شوهرش رفته بودن بیرون ( قبلش دوست بودن ) 

پلیس دنبالشون میکنه ، خانمه می شا ..شه ، شوهره ازش می پرسه این چیه ؟ اونم با عصبانیت میگه این چیه ؟ ، خو شاشه شاش 😂😂 

تایپک هارلی کویین 

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی