2777
2789
عنوان

Hpv 16 cin2

| مشاهده متن کامل بحث + 34962 بازدید | 182 پست
تست آقایون احتمال خطاش زیاد هست، ولی شما نگران نباش . تست اچ پی وی و پاپ اسمیر رو تکرار کن . آزمایشگ ...

دکتر فرزانه بمن گفت سیگار قلیون نکش و سیستم ایمنیت خودت و پارتنرت ببر بالا

چیکار کنم بنظرت؟؟؟

خیلی استرس دارم و حالم بد شد امروز نگرانم نتونم باردار بشم یا خیلی پیشرفت کنه تبدیل ب سرطان بشه

دکتر فرزانه بمن گفت سیگار قلیون نکش و سیستم ایمنیت خودت و پارتنرت ببر بالا چیکار کنم بنظرت؟؟؟ خیلی ...

عزیزم اصلا به بارداری ربط نداره ، جراحی ام کنی باردار میشی سیستم ایمنیتو تقویت کن ورزش کن ، قلیون سیگار و .... اصلا سمتش نرو ، و حتما ۶ ماه دیگه مجدد کولپو کن . اصلا بیخیالش نشو. اگر پسرفت کنه که هیچی ولی اگر پیشرفت کنه جراحی میکنن ولی به نظر من که جراحی کنی سین ۲ رو بهتره ، من خودم سین ۲ جراحی کردم چون اچ پی وی ۱۶ داری خطرناکه . ولی استرس نداشته باش این روزا سخت هست ولی تموم میشه به سرطان و اینا هم فکر نکن چون اصلا همچین اتفاقی نمیفته و تحت نظر دکتر هستی . پیش بهتاش هم میخوای برو نشون بده  دکتر خیلی خوبیه و حتما واکسن گارداسیل بزن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اصلا به بارداری ربط نداره ، جراحی ام کنی باردار میشی سیستم ایمنیتو تقویت کن ورزش کن ، قلیون سی ...

الان برم پیش بهتاش بهتره؟یا بزارم بعد از عید برم ازمایش اینا بگیره ازم

دکترم بهم قرص هگزایم داد امریکایی واس سیستم ایمنی بدن بخورم بیینم چی میشه

خیلی نگرانم واقعا جلو هیچکس هم نمیتونم بگم که از سرطان و اینک باردار نشم میترسم چون نامزدم خانوادم خرص میخورن

سیگار و قلیون گزاشتم کنار کلا 

الان برم پیش بهتاش بهتره؟یا بزارم بعد از عید برم ازمایش اینا بگیره ازم دکترم بهم قرص هگزایم داد امر ...

اصلا نگران سرطان و بارداری نباش چون اصلا همچین چیزی نیست و هیچ ربطی نداره و اتفاقی نمیفته ، استرس نداشته باش تغذیتو رعایت کن سبزیجات بخور ورزش کن همون هگزایم رو حداقل تا ۳ ماه باید بخوری و به غیر از اون حتما ویتامین سی و زینک هم بخور  ، از کولپوسکوپیت باید ۴-۵ ماه و یا همون ۶ ماه بگذره وگرنه پشت سر هم کولپو نمیکنن دکترا ، نگران نباش ، درست میشه

سلام بچه ها ما یه گروه تو تلگرام زدیم واسه کسایی که تبخال یا hpv دارن صرفا یه گروهه که از تجربیات هم استفاده میکنیم و نظرات کسایی که دارنو و داشتنو میخونیم. حال هم دیگرو خوب میکنیم. نه پولی از کسی گرفته میشه نه پکیج و چیزی فروخته میشه

اینم لینکش

Hpvhs_virus@

اصلا نگران سرطان و بارداری نباش چون اصلا همچین چیزی نیست و هیچ ربطی نداره و اتفاقی نمیفته ، استرس ند ...

سلام عزیزم من پارسال cin 1 بودم امسال ۲ شدم اصلا رو اون ساعت پارسال هیچی نبود..

دوشنبه پیش خانم دکتر بهتاش نوبت دارم،محدد باید کولپوسکوپی کنم؟؟

من اچ پی وی نوع ۱۶ گرفتم که واقعا دیوانم کرده بود شب و روزم شده بود گریه که خدایی نکرده سرطان نگیرم خداروشکر توسط یه دکتر طب سنتی خوب درمان شدم که واقعا باور نمیشد خدا خیرش بده دکتر کاظمی رو ، شمارشو براتون میگذارم حتما برای درمان به ایشون مراجعه کنید ویزیت آنلاین هم انجام میده

09367461816

عزیزم توی نوع پر خطر احتمال هر چیزی هست ، مخصوصا ۱۶ احتمال پیشرفتش زیاده ، بستگی داره چه تایپی داشته ...

سلام خوبین ببخشید درسته یه سال از این پیام گذشته ولی توروخدا به من جواب بدین خیلی نگرانم شما خوب شدین ویروس دفع شده از بدنتون؟