2777
2789
عنوان

Hpv 16 cin2

| مشاهده متن کامل بحث + 34962 بازدید | 182 پست
سلام عزیزم اصلا همچین چیزی نیست و پریود هیچ ربطی نداره. اصلا cin حتی ۳ توی ۹۹ درصد موارد هیچ علائمی ...

من cin یک بودم دو سال پیش دیگه هیچ اقدامی نکردم خیلی نگرانم اگه ممکنه تبدیل ب سه شده باشه 

شایددوباره ببینمت ولی نه دیگه ۲۰سالمه,نه دیگه با دیدنت چشام برق میزنه....😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام 

ازتون یه سوال داشتم من ۴ سال پیش متوجه زگیل شدم 

اصلا آزمایش انجام نداد دکتر  فقط گفت که بیا فریز کنم 

بعد از فریز دوباره در اومدن منم پیگری نکردم 

۲ تا بود زگیلهام ولی الان چند روزه متوجه شدم یدونه دیگه داره در میاد 

خیلی نگران شدم قبلا پیش دکتر پوست رفتم 

میخواستم ازتون بپرسم که شما پیش چه دکتری رفتین ؟

سلام  ازتون یه سوال داشتم من ۴ سال پیش متوجه زگیل شدم  اصلا آزمایش انجام نداد دکتر   ...

سلام عزیزم شما حتما باید بری دکتر زنان هم تست پاپ اسمیر بدی و هم اچ پی وی . حتما این کارو انجام بده که نوعش مشخص شه . اگر جوابات اوکی بود که هیچی  ‌ . اگر مثبت بود و از نوع کم خطر که مهم نیست ،  ولی اگر پرخطر باشه اون موقع باید بری دکتر آنکولوژی زنان کولپوسکوپی بشی . 

سلام عزیزم لطفا جوابمو بده. من پارسال متوجه شدم زیگیل دارم و از نوع ۵۵ .. و باکره بودم .. دخول نداشتم .. بعدش ک ازدواج کردم دکتر پاپ اسمیر ازم گرفت و گف مشکلی نداری .. دیگه کلونسکوپی یا چیز دیگه ای نگف انجام بدم .. یعنی کم کاری کردن ایشون؟؟؟؟ یا باید کلنوسکپی هم ازم میگرفت؟

سلام عزیزم لطفا جوابمو بده. من پارسال متوجه شدم زیگیل دارم و از نوع ۵۵ .. و باکره بودم .. دخول نداشت ...

عزیزم بعد از عمل میشه باردار شد و مشکلی نداره ، نوع ۵۵ پر خطر نیست و نیازی به کولپوسکوپی نداره ولی به نظر من شما یک سال دیگه حتما تست اچ پی وی و پاپ اسمیر رو با هم تکرار کن . ولی در حال حاضر چیز خاصی نیست و نگران نباش 

عزیزم بعد از عمل میشه باردار شد و مشکلی نداره ، نوع ۵۵ پر خطر نیست و نیازی به کولپوسکوپی نداره ولی ب ...

اخه شوهرم ۱۶ داشت ولی برا من گفتن ۵۵ . میترسم ۱۶ داشته باشم .. گیج شدم . الان ۶ ماه گذشته از پاپ اسمیر اولم میخوام برم دوباره بدم و بگم تایپ زیگیل هارم بگه 

اخه شوهرم ۱۶ داشت ولی برا من گفتن ۵۵ . میترسم ۱۶ داشته باشم .. گیج شدم . الان ۶ ماه گذشته از پاپ اسم ...

تست آقایون احتمال خطاش زیاد هست، ولی شما نگران نباش . تست اچ پی وی و پاپ اسمیر رو تکرار کن . آزمایشگاه معتبر حتما برو 

تست آقایون احتمال خطاش زیاد هست، ولی شما نگران نباش . تست اچ پی وی و پاپ اسمیر رو تکرار کن . آزمایشگ ...

سلام عزیزم من تست پاپ اسمیر دادم ویروس اچ پی پی۱۶؛۵۲؛۶۱ داشتم رفتم پیش دکتر فرح فرزانه کلوپسکوپی انجام دادم cin2 داشتم امروز جواب گرفتم

دکتر بهت گفت باید عمل کنی اون ضایعه پسش سرطانی برداری

ولی گف چون۲۵ سالته و سنت کمه ۶ ماه قرص هگزایم بخور بیا اگ پسرفت کرد نیاز ب عمل نداری

من سال دیگه میخام ازذواج کنم و بچه بیارم خیلی نگرانم ک نتونم بازدار بشم یا تبدیل ب سرطان بشه

بعد میخام برم پیش دکتر بهتاش ببینم نظر دکتر چیه؟

بهم نوبت میده برم از اول ازم ازمایش بگیره؟؟؟؟؟