2777
2789
عنوان

Hpv 16 cin2

| مشاهده متن کامل بحث + 34962 بازدید | 182 پست
ای وای من بهتاش نمیشناختم. رفتم پیش دکتر هاشمی بیمارستان خاتم الانبیا.زنگ زدم دیروز به بهتاش گفت فقط ...

عزیزم منم پیش هاشمی رفتم.به شما دارو تقویتی چی داد؟

به من فقط گفت یک ماه هگزایم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سين ٢ اول كه فهميدم سين ١ بودم نميدونم دقيقا چقدر قبل تر درگيرش بودم الان هم خوبم ولي بايد تحت ...

عزیزم چن سال قبلشم باکسی رابطه داشتید؟ اخه معمولا سین ۲ شدن چند سال طول میکشه 

عزیزم چن سال قبلشم باکسی رابطه داشتید؟ اخه معمولا سین ۲ شدن چند سال طول میکشه 

عزیزم اصلا اینجوری نیست ، بدن ها با هم متفاوته و سیستم ایمنی ها فرق داره ، من دکترم بهم گفت یه نفر شاید در عرض ۴ ماه از سین ۱ به ۳ برسه و شاید یه نفر سالها رو سین ۱ بمونه بدون پیشرفت بیماری .... من خودم جز اونایی بودم که بیماریم سریع پیشرفت کرد . 

نه مال من نوع ١٦ و ٥٣ بود پارسال سين١ بود امسال شده سين ٢ هنوز هم بچه نيوردم عمل مخروط برداري بايد ا ...

عزیزم منم سین ۱ هستم

یعنی امکان داره خدایی نکرده پیشرفت کنه و بشه سین۲؟

پس چرا میگن ویروس بعد دوسال دفع میشه از بدن؟

عزیزم منم سین ۱ هستم یعنی امکان داره خدایی نکرده پیشرفت کنه و بشه سین۲؟ پس چرا میگن ویروس بعد دوسا ...

عزیزم توی نوع پر خطر احتمال هر چیزی هست ، مخصوصا ۱۶ احتمال پیشرفتش زیاده ، بستگی داره چه تایپی داشته باشین و سیستم ایمنی ها با هم متفاوته ، من خودم با اینکه سیستم ایمنیم خوبه ولی مریضیم به سرعت پیشرفت کرد و جراحی کردم. الان هم سالی یکبار باید برم دکتر کولپو و تست اچ پی وی بدم . چون احتمال بازگشت مریضی هست ولی کم . شما هر کاری که دکترت میگه بکن و نگران نباش . توی این مریضی همه مثل هم نیستن .  

عزیزم توی نوع پر خطر احتمال هر چیزی هست ، مخصوصا ۱۶ احتمال پیشرفتش زیاده ، بستگی داره چه تایپی داشته ...

من پارسال ۱۶داشتم امسال ۱۶حذف شد ۵۲ گرفتم بیشتر ترشحات زرد رنگ دارم

عزیزم توی نوع پر خطر احتمال هر چیزی هست ، مخصوصا ۱۶ احتمال پیشرفتش زیاده ، بستگی داره چه تایپی داشته ...

من بعد محرم میخوام ازدواج کنم

ب نظرت باید بگم این موضوع رو؟

با ۳ تا پزشک مشورت کردم همشون گفتن نگو

من بعد محرم میخوام ازدواج کنم ب نظرت باید بگم این موضوع رو؟ با ۳ تا پزشک مشورت کردم همشون گفتن نگو

عزیزم به نظر من یه مسئله شخصی هست که بگی یا نه  ، فکراتو بکن ببین خودت چجوری راحتی و دوس داری ، اگر خودت هم دوس نداری بگی ، نگو .  بیشتر هم نوع ۱۶ برای مردها خطرناک هست اونم بیشتر برای حلق . 

دکتر میر حسین کاظمی:

درمان قطعی زگیل تناسلی :

سریع ترین و بهترین روش درمان زگیل تناسلی 

زگیل تناسلی یکی از بیماری های مقاربتی است که در دراز مدت احتمال تبدیل به سرطان را دارد.

اما درمان آن به سبک دکتر میر حسین کاظمی به راحتی میتواند اتفاق بیافتد.

جهت مشاوره و شروع درمان تماس بگیرید:

09367461816

سلام خانمی ی سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید خیلی نگرانم آیا پیشرفت cin رو پریود اثر داره من cinیک بودم دو سال پیش الان پریودم ۱۳روز شده مشکل آزمایش  خون معاینه ام نداشتم همش نگرانم بخاطر پیشرفت cin باشه

شایددوباره ببینمت ولی نه دیگه ۲۰سالمه,نه دیگه با دیدنت چشام برق میزنه....😔

سلام خانمی ی سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید خیلی نگرانم آیا پیشرفت cin رو پریود اثر داره من cinیک ب ...

سلام عزیزم اصلا همچین چیزی نیست و پریود هیچ ربطی نداره. اصلا cin حتی ۳ توی ۹۹ درصد موارد هیچ علائمی نداره. 

سلام خانمی ی سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید خیلی نگرانم آیا پیشرفت cin رو پریود اثر داره من cinیک ب ...

ولی در کل باید پیگیر باشین اگر نیاز هست مجدد کولپو و یا پاپ اسمیر و اچ پی وی انجام بدین