2777
2789
عنوان

Hpv 16 cin2

| مشاهده متن کامل بحث + 34962 بازدید | 182 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اصلا تغییرات نداشتم.زیر نظر زهره پیشگاهی هستم و خیلی راضیم

اخه نوشته بودین تغییرات داشتین اما هنوز سین نشده!البته منم توی پاپ تغییرات جزیی داشتم و التهاب خفیف دکتر وقتی ازم نمونه گرفت گفت خیلی خوبه دیگه کلپو نرفتم ببینم سین شده یا نه هنوز

بچه ها میشه بگین ممکنه این ویروس باعث سرطان حلق و دهان هم بشه من خیلی استرس دارن نوع ۱۶ رو دارم 😔😔

عزيزم احتمالش هست هم سرطان مقعد هم حلق و حنجره ولي به انداره دهانه رحم خطرناك نيست و تستهاش هم دقيق نيست ، نگراني به نظر من برو دكتر . 

سلام عزيزم خوب نوع اچ پي ويت مهمه كه چي هست ، و اينكه بهتاش كولپوسكوپي خودشو قبول داره فقط ، من خودم ...

سلام‌اگه cinشده باشه کجای برگه ازمایش میزنه که سین شدیم من جواب ازمایشمو گرفتم دارم میمیرم از نگرانی تو رو خدا جواب بدین

سلام‌اگه cinشده باشه کجای برگه ازمایش میزنه که سین شدیم من جواب ازمایشمو گرفتم دارم میمیرم از نگرانی ...

عزیزم توی نمونه برداری که در کولپوسکوپی انجام میشه ، توی اون آزمایش cin مشخص میشه

سلام‌اگه cinشده باشه کجای برگه ازمایش میزنه که سین شدیم من جواب ازمایشمو گرفتم دارم میمیرم از نگرانی ...

برای آزمایشگاه هم برو دنا تو کرج خیلی خوبه ،آدرسش رو بلد نیستم ،من خودم همیشه دنا میرم ولی شعبه ولیعصر تهران ، دو تا شعبه داره .

دیدم دنبال آزمایشگاه بودی گفتم

برای آزمایشگاه هم برو دنا تو کرج خیلی خوبه ،آدرسش رو بلد نیستم ،من خودم همیشه دنا میرم ولی شعبه ولیع ...

سلام عزیزم. من به خاطر درد و ترشح که با دارو خوب نمیشد رفتم پاپ اسمیر. جواب پاپ اسمیرم فقط التهاب متوسط رو نشون داد و koilocytic change که نشون میده من با ویروس hpv درگیر شدم. تست hpv typing هم دادم جوابش هنوز نیومده. زندگی برام جهنم شده. عزیزم میخواستم بپرسم شما قبل اینکه متوجه بشین این ویروس رو دارین تست پاپ اسمیرتون مشکوک شد؟ چون به من میگن پاپ اسمیرت خوبه. داغونم من باکرم اگه نوع high risk داشته باشم مجبور میشم بیخیال پردم بشم و برم کولپو. همین پاپ اسمیرم دکترم چون جزو دکترای خیلی حرفه ایه به سختی برام گرفت جوری که پردم اسیب ندید

برگریزان دلم‌ را نوبهاری آرزوست...