2777
2789
عنوان

Hpv 16 cin2

| مشاهده متن کامل بحث + 34962 بازدید | 182 پست
مال منم تغییرات داشت اما سین نشده بود، اگه تهرانی حتماااااا تحت نظر دکتر نادره بهتاش باش 

رفتم چند روز پيش قبولم نكرد گفت بايد بري پيش دكتر خودت من دكترم شيوا وحيديه بهم پارسال گفت احتمال اينكه به سين ٢ برسي خيلييي كمه، ولي رسيد ديگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه منو راهنمایی کنید .منم سه سال پیش بعد از زایمانم رفتم ازمایشش رو دادم و نوعش زد ۱۱ .ولی دکترم گ ...

عزیزم چون شما نوع کم خطر داشتی جای نگرانی نیست، ولی چون مبتلا بودی حتما تست پاپ اسمیر و تست اچ پی وی بده که یهو خدایی نکرده دچار پرخطر نشده باشی و خودت خبر نداشته باشی

عزیزم چون شما نوع کم خطر داشتی جای نگرانی نیست، ولی چون مبتلا بودی حتما تست پاپ اسمیر و تست اچ پی وی ...

پاپ اسمیر رو که هر شش ماه یکبار مسدم و خدازوشکر مشکلی نداشتم ولی واسه پاپ اسمیر اچ پی وی دیگه متاسفانه نرفتم .حالا بعد از عید اگه کرونا کمتر بشه انجام میدم که خیالم راحت بشه 

رفتم چند روز پيش قبولم نكرد گفت بايد بري پيش دكتر خودت من دكترم شيوا وحيديه بهم پارسال گفت احتمال اي ...

من بیمار دکتر بهتاش هستم و خیلییییی دکتر ماهریه، ولی زود عمل کنن چون سین ۲ پسرفت میکنه

پاپ اسمیر رو که هر شش ماه یکبار مسدم و خدازوشکر مشکلی نداشتم ولی واسه پاپ اسمیر اچ پی وی دیگه متاسفا ...

اره عزیزم حتما انجام بده چون نوع اچ پی وی تو پاپ اسمیر اصلااا مشخص نمیشه

من بیمار دکتر بهتاش هستم و خیلییییی دکتر ماهریه، ولی زود عمل کنن چون سین ۲ پسرفت میکنه

خدا از دهنت بشنوه پگاه جان منم با كلي اميد كه سين ٢ پسرفت كنه خودم با رضايت خودم به دكترم گفتم بهم وقت بده ٦ ماه نميخوام عمل كنم حالا بعد از ٦ ماه دكترمو عوض ميكنم ميرم پيش بهتاش