2777
2789
عنوان

Hpv 16 cin2

| مشاهده متن کامل بحث + 34961 بازدید | 182 پست
ازشما همرنگ پوست یاشبیه خال کمی سیاه.وکجابودشرمنده نگرانم داشته باشم‌میپرسم.میشه جایی جزواژن باشه

من هيچ علائمي نداشتم و پارسال كاملا اتفاقي فهميدم نوع پر خطر علائمي نداره اصلا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازشما همرنگ پوست یاشبیه خال کمی سیاه.وکجابودشرمنده نگرانم داشته باشم‌میپرسم.میشه جایی جزواژن باشه

عزیزم این بیماری پرخطر و کم خطر داره کم خطراش باعث زگیل میشن، که ممکنه رو واژن دهانه رحم مقعد و دهان باشن

عزیزم این بیماری پرخطر و کم خطر داره کم خطراش باعث زگیل میشن، که ممکنه رو واژن دهانه رحم مقعد و دهان ...

ممنونم ازمن روی دهانه رحم ودهان نیست روی پام جایی که شورت قرارمیگیره وسیاه مثل خاله اگه واگیرباشه اون‌پام هم میگیره؟

نه تغییر نوع نمیده، تا زمانی که ویروسش تو بدنت هست ممکنه هر نوع تایپشو بگیری طبیعیه

میشه منو راهنمایی کنید .منم سه سال پیش بعد از زایمانم رفتم ازمایشش رو دادم و نوعش زد ۱۱ .ولی دکترم گفت نوع بی خطره و فقط زگیلا رو میتونی از بین ببری .حالا ممکنه تغیر نوع داده باشه و نوع پر خطر شده باشه؟؟ 

اینم اضاف کنم که این مشکلو از راه جنسی دچار نشدم قبلا که مجرد بود استخر میرفتم ولی نمدونستم .حالا نگران شدم