2777
2789
عنوان

این درد چیه؟

217 بازدید | 24 پست

چن روزیه فشار عصبی بدی رو تحمل میکنم 

و اینکه دوروزه یه درد مرموزی میاد سراغم مثلآ اول انگشتام بعد یهو میره سمت شونه هام بعد ساق دستام دردش یک جا نیست 

میخوام بدونم از عصابمه یا چی؟ کسی مثل من بوده؟ 

ممنون میشم وقت بذارید و ج بدید ❤

میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق این‌آقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍
من تجربه نداشتم اما ورزش کن  مدتی بعد ببین هست بعدبرو آزمایش چکاپ و بعدم دکتر

چشم‌

مرسی گلم 

میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق این‌آقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بنظرم درد عصبی باشه نفس عمیق بکش آروم کن خودتو ذهنتو باز کن

میترسم رماتیسم باشه اصن از زندگی ناامید شدم 

عزیزم چشم بسته بهت میگم فیبرومیالژی هست .. فقط و فقط درمانش راحتتر گرفتن زندگیه 

میترسم رماتیسم باشه 

خیلی حالم گرفته شده 

ناامید شدم 

میترسم رماتیسم باشه  خیلی حالم گرفته شده  ناامید شدم

من مشابه تو بودم و تمام تستهای روماتیسم رو دادم ولی اوکی بود .. هر دکتری اینو تشخیص نمیده 

باور کن اگه بدونی چی بهت گفتم تا عمر داری دعام میکنی 😁

کلی هم هزینه نمیکنی و استرس نمیکشی .. برو یه ارتوپد عالی و تست روماتیسم بده ولی اگه اوکی لگبود شک نکن که همونه

من مشابه تو بودم و تمام تستهای روماتیسم رو دادم ولی اوکی بود .. هر دکتری اینو تشخیص نمیده  باو ...

چجوریه تستش؟ 

فقط خداکنه صب پاشم ببینم بهتر شدم 😔دعا کن واسم 🙏میشع بگی شما علائمت چی بود؟

عزیزم چرا از یه چیزی مطمئن نیستی به خودت استرس میدی یکم ریلکس باش از اعصابته

دست خودم‌نیس

میترسم خیلی 

چجوریه تستش؟  فقط خداکنه صب پاشم ببینم بهتر شدم 😔دعا کن واسم 🙏میشع بگی شما علائمت چی بود؟

تستش معاینه پزشک و آزمایشه خونه .. 

علائم من اینکه درد مفاصل دارم بیحالی و کرختی دارم وقتایی که استرس دارم یا عصبی میشم . دردهای نقطه ای توی دستام و انگشتام و کمر و ران و زانو دارم

تستش معاینه پزشک و آزمایشه خونه ..  علائم من اینکه درد مفاصل دارم بیحالی و کرختی دارم وقتایی ک ...

اره دقیقآ همش دوسدارم بخوابم 

دردش مداوم یجا نیس واس یکی دو دیقه یجاس باز میره جای دیگه 

2790
2778
2791
2779
2792