siiiiili مدیر استارتر عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 4976 عنوان این درد چیه؟ 217 بازدید | 24 پست چن روزیه فشار عصبی بدی رو تحمل میکنم و اینکه دوروزه یه درد مرموزی میاد سراغم مثلآ اول انگشتام بعد یهو میره سمت شونه هام بعد ساق دستام دردش یک جا نیست میخوام بدونم از عصابمه یا چی؟ کسی مثل من بوده؟ ممنون میشم وقت بذارید و ج بدید ❤ میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق اینآقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍 1399/12/16 | 22:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلنواز۵۵۵ عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 780 من تجربه نداشتم اما ورزش کن مدتی بعد ببین هست بعدبرو آزمایش چکاپ و بعدم دکتر
siiiiili مدیر استارتر عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 4976 من تجربه نداشتم اما ورزش کن مدتی بعد ببین هست بعدبرو آزمایش چکاپ و بعدم دکتر چشممرسی گلم میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق اینآقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍
zizigolo70 عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 2539 بنظرم درد عصبی باشهنفس عمیق بکش آروم کن خودتو ذهنتو باز کن
ندول عضویت: 1397/01/14 تعداد پست: 12884 عزیزم چشم بسته بهت میگم فیبرومیالژی هست .. فقط و فقط درمانش راحتتر گرفتن زندگیه
siiiiili مدیر استارتر عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 4976 بنظرم درد عصبی باشه نفس عمیق بکش آروم کن خودتو ذهنتو باز کن میترسم رماتیسم باشه اصن از زندگی ناامید شدم میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق اینآقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍
siiiiili مدیر استارتر عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 4976 حتما دست چپته گاهی میره دست راستم یجا ثابت نیست میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق اینآقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍
siiiiili مدیر استارتر عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 4976 عزیزم چشم بسته بهت میگم فیبرومیالژی هست .. فقط و فقط درمانش راحتتر گرفتن زندگیه میترسم رماتیسم باشه خیلی حالم گرفته شده ناامید شدم میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق اینآقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍
بهاران73 عضویت: 1398/01/25 تعداد پست: 5325 میترسم رماتیسم باشه خیلی حالم گرفته شده ناامید شدم عزیزم چرا از یه چیزی مطمئن نیستی به خودت استرس میدی یکم ریلکس باش از اعصابته
ندول عضویت: 1397/01/14 تعداد پست: 12884 میترسم رماتیسم باشه خیلی حالم گرفته شده ناامید شدم من مشابه تو بودم و تمام تستهای روماتیسم رو دادم ولی اوکی بود .. هر دکتری اینو تشخیص نمیده باور کن اگه بدونی چی بهت گفتم تا عمر داری دعام میکنی 😁کلی هم هزینه نمیکنی و استرس نمیکشی .. برو یه ارتوپد عالی و تست روماتیسم بده ولی اگه اوکی لگبود شک نکن که همونه
siiiiili مدیر استارتر عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 4976 من مشابه تو بودم و تمام تستهای روماتیسم رو دادم ولی اوکی بود .. هر دکتری اینو تشخیص نمیده باو ... چجوریه تستش؟ فقط خداکنه صب پاشم ببینم بهتر شدم 😔دعا کن واسم 🙏میشع بگی شما علائمت چی بود؟ میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق اینآقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍
siiiiili مدیر استارتر عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 4976 عزیزم چرا از یه چیزی مطمئن نیستی به خودت استرس میدی یکم ریلکس باش از اعصابته دست خودمنیسمیترسم خیلی میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق اینآقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍
ندول عضویت: 1397/01/14 تعداد پست: 12884 چجوریه تستش؟ فقط خداکنه صب پاشم ببینم بهتر شدم 😔دعا کن واسم 🙏میشع بگی شما علائمت چی بود؟ تستش معاینه پزشک و آزمایشه خونه .. علائم من اینکه درد مفاصل دارم بیحالی و کرختی دارم وقتایی که استرس دارم یا عصبی میشم . دردهای نقطه ای توی دستام و انگشتام و کمر و ران و زانو دارم
siiiiili مدیر استارتر عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 4976 تستش معاینه پزشک و آزمایشه خونه .. علائم من اینکه درد مفاصل دارم بیحالی و کرختی دارم وقتایی ک ... اره دقیقآ همش دوسدارم بخوابم دردش مداوم یجا نیس واس یکی دو دیقه یجاس باز میره جای دیگه میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق اینآقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍