siiiiili مدیر عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 4976 عنوان این درد چیه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 24 پست چن روزیه فشار عصبی بدی رو تحمل میکنم و اینکه دوروزه یه درد مرموزی میاد سراغم مثلآ اول انگشتام بعد یهو میره سمت شونه هام بعد ساق دستام دردش یک جا نیست میخوام بدونم از عصابمه یا چی؟ کسی مثل من بوده؟ ممنون میشم وقت بذارید و ج بدید ❤ میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق اینآقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍 1399/12/16 | 22:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ندول عضویت: 1397/01/14 تعداد پست: 12884 اره دقیقآ همش دوسدارم بخوابم دردش مداوم یجا نیس واس یکی دو دیقه یجاس باز میره جای دیگه ببین دوستم شک ندارم که همونه .. دکترتو میری و چند وقت دیگه منو تگ میکنی که ندول همون بود اونوقت شماره کارت میدم بهت 😁😁
siiiiili مدیر استارتر عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 4976 ببین دوستم شک ندارم که همونه .. دکترتو میری و چند وقت دیگه منو تگ میکنی که ندول همون بود اونو ... خداکنه همین باشه ک میگی من قول میدم شیرینیتم بدم الان ک خوندم علائمشو سندروم روده تحریکپذیرم دارم اولش سردرد بود بعد یهو زد ب دستام همش میخوامبخوابم اشتهاممکمشده میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق اینآقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍
ندول عضویت: 1397/01/14 تعداد پست: 12884 خداکنه همین باشه ک میگی من قول میدم شیرینیتم بدم الان ک خوندم علائمشو سندروم روده تحریکپذیرم ... عشقم کمتر سراغ گوگل برو 😡.. اول از همه یه ارتوپد عالی و کاربلد پیدا کن برو و ریلکس باش تا به خودت کمک کنی
siiiiili مدیر استارتر عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 4976 عشقم کمتر سراغ گوگل برو 😡.. اول از همه یه ارتوپد عالی و کاربلد پیدا کن برو و ریلکس باش تا به خودت ک ... چشم بازممرسی میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق اینآقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍
ندول عضویت: 1397/01/14 تعداد پست: 12884 چشم بازممرسی خواهش میکنم .. در پناه خدا باشی دوش آب گرم ، دمنوشهای نشاط آور ، یوگا ، پیاده روی سبک و دوری از افکار بد و منفی داروی اکثر دردهای غیر عضویه عزیزم
آسمان706 عضویت: 1399/05/04 تعداد پست: 71 دردی که اینجور جابجا میشه از اعصابه دمنوش گل گاوزبان و سنبل الطیب و گرمیجات بخور انشاله خوب میشی
siiiiili مدیر استارتر عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 4976 خواهش میکنم .. در پناه خدا باشی دوش آب گرم ، دمنوشهای نشاط آور ، یوگا ، پیاده روی سبک و دوری ... مرسی گلم بابت راهنماییات ❤ان شالله هیچموقه غمنبینی میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق اینآقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍
siiiiili مدیر استارتر عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 4976 دردی که اینجور جابجا میشه از اعصابه دمنوش گل گاوزبان و سنبل الطیب و گرمیجات بخور انشاله خوب میشی خدا از زبونتون بشنوه انقد استرس مریضیای مختلف دارم ک میترسم با هر دردی میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق اینآقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍
ندول عضویت: 1397/01/14 تعداد پست: 12884 مرسی گلم بابت راهنماییات ❤ان شالله هیچموقه غمنبینی ممنونم ازت عزیزم بخاطر دعای خیرت 💖