2821
2789
عنوان

این درد چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 24 پست
اره دقیقآ همش دوسدارم بخوابم  دردش مداوم یجا نیس واس یکی دو دیقه یجاس باز میره جای دیگه

ببین دوستم شک ندارم که همونه .. دکترتو میری و چند وقت دیگه منو تگ میکنی که ندول همون بود 

اونوقت شماره کارت میدم بهت 😁😁

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ببین دوستم شک ندارم که همونه .. دکترتو میری و چند وقت دیگه منو تگ میکنی که ندول همون بود  اونو ...

خداکنه همین باشه ک میگی من قول میدم شیرینیتم بدم 

الان ک خوندم علائمشو سندروم روده تحریک‌پذیرم دارم اولش سردرد بود بعد یهو زد ب دستام 

همش میخوام‌بخوابم اشتهامم‌کم‌شده 

میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق این‌آقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍
خداکنه همین باشه ک میگی من قول میدم شیرینیتم بدم  الان ک خوندم علائمشو سندروم روده تحریک‌پذیرم ...

عشقم کمتر سراغ گوگل برو 😡.. اول از همه یه ارتوپد عالی و کاربلد پیدا کن برو و ریلکس باش تا به خودت کمک کنی

عشقم کمتر سراغ گوگل برو 😡.. اول از همه یه ارتوپد عالی و کاربلد پیدا کن برو و ریلکس باش تا به خودت ک ...

چشم 

بازم‌مرسی 

میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق این‌آقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍
خواهش میکنم .. در پناه خدا باشی  دوش آب گرم ، دمنوشهای نشاط آور ، یوگا ، پیاده روی سبک و دوری ...

مرسی گلم بابت راهنماییات ❤ان شالله هیچموقه غم‌نبینی 

دردی که اینجور جابجا میشه از اعصابه دمنوش گل گاوزبان و سنبل الطیب و گرمیجات بخور انشاله خوب میشی

خدا از زبونتون بشنوه انقد استرس مریضیای مختلف دارم ک میترسم با هر دردی 

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز