2777
2789
عنوان

این یک نوشته واسه دل خودمه فقط...

194 بازدید | 19 پست

هر سال میاد و میره .. روز به روز میگذره و آرزو ی من و حسرت های من رو دوروبریام  دارن زندگی میکنن.. بازم یه روز دیگه که فهمیدم یکی از دوستام خداروشکر مثل من بدشانس نبوده و خیلی زود باردار شده.. منم باید نگاه کنم ، روزها رو بشورم ... دکتر برم بیام کلی هزینه کنم تا بهم بگن به به چقدر بدنت سالمه و هیچ مشکلی نیست واسه باردار نشدنت اونوقت سر ماه دوباره تمام امیدم ناامید بشه..

نمیدونم این روز ها کی تموم میشه .. یا اصلا تموم میشه؟! خدا..

خسته ام ، خسته... کاش روزگار منم بیاد ، کاش حس کردنت تو وجودم غوغا به پا کنه.. اصلا خدایا چجوری میخوای این روزهای منو حال خرابم رو جبران کنی.. این حس یکباره داغ شدن و گر گرفتن و فروختن .. همین چند ماه پیش بود موقع آی یو آی من منتظر نتیجه بودم که منفی شد فهمیدم کسی دیگه تو فامیل که باهم یه موقع عروس شده بودیم بارداره حالا پسرش به دنیا اومده.. دیگه کسی نیست که بچه نداشته باشه فقط منم این وسط دارم خوشی های بقیه رو نگاه میکنم! 

خدای روز های سخت تو زندگی زیاد داشتم ولی این روزها زجر اور ترین روزهای عمرمه.. احساس کم تر بودن از بقیه خیلی سخته😔😔😔

خدایا خدایا خدایا... آخه چقدر صدات کنم؟! چقدر؟! 

اگر نمیخوای بهم بدی پس برای همیشه مهر مادر شدنو از دلم بردار ، بذار آروم باشم .. اروم بگیرم.. آخرین روزی که از ته دل خندیدم رو یادم نمیاد..چون بعداز هر خنده غم نداشتن بچه اومد تو دلم.. خدایا آرومم کن... صبر بهم بده.. طاقت بده.. نمیدونم چی بگم و چیکار کنم فقط بمنم کاش حواست باشه!😔😔😔😔

هو رب المستحیل و انت تبکی الممکن...اوخدای ناممکن هاست در حالی که بر ممکن گریه میکنی!❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سه سال و سه ماه

حقداری، طولانی شده، الهی خدا حاجت دلت رو بده عزیزم اونم به بهترین شکل و زود زود

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
حقداری، طولانی شده، الهی خدا حاجت دلت رو بده عزیزم اونم به بهترین شکل و زود زود

قربانت عزیزم دعا کن واسم ..

هو رب المستحیل و انت تبکی الممکن...اوخدای ناممکن هاست در حالی که بر ممکن گریه میکنی!❤
قشنگ درک کردم حرفات رو.....منم هشت سال و خرده ایه منتظرم برام دعا میکنی ؟فردا تخمک کشی دارم برای میک ...

انشالله خیلی زود نتجیه بگیری ، منم بعد از عید میرم برای میکرو اقدام کنم

نذرکن چهل روز به نیابت حضرت علی اصغر زیارت عاشورا بخونی ،منم از امشب میخام بخونم شنیدم خیلیا حاجت گر ...

من به ائمه خیلیرخیلی اعتقاد قلبی دارم و با تمام وجود دوسشون دارم ولی تو این قضیه هر چقدر توسل کردم فعلا جوابی نگرفتم...

دکتر زنانت روعوض کن زن داداش منم مثل تو سه سال بدون بچچه موند همه هم می گفتن می تونی بچه دار شی عجله نکن آخرش دکترشو عوض کرد دارو وآمپول داد الان دومین بچش هم به دنیا اومده

نازد به خودش خدا که حیدر دارد   دریای فضائلی سراسر دارد.
۲۶

نگران نباش عزیزم انشاالله مشکلت حل میشه امیدوارم تو سال جدید به خواسته ات برسی سنت اونقدر زیاد نیست که بخوای خیلی نگران باشی منم 3 ساله اقدامم حداقل خوبه تو 7 سال از من کوچیکتری و این یعنی شانس بیشتر