2777
2789
عنوان

جوجه رنگی مریض

804 بازدید | 14 پست

ما یک دامپزشک همسایه داریم فقط پنج شنبه و جمعه ها وقتش آزاده ،میخام بدم واکسن و آنتی بیوتیک بزنه

ولی تا اون موقع که مریضه چی میتونم ب عنوان آنتی بیوتیک ب جوجه بدم ؟بیچاره اسهاله پی پیش میچسبه ب مخرجش 

خخخ من استامینوفن اینا میدادم

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  

اينا اكثرا مريضن 

نخرين كار كاسبيشون بخوابه انقدر ظلم نميكنن به حيوونا

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

الان توى اين دوروز بار سومه اينو مينويسم توى نى نى سايت!🤪🤣

همينجا خوندم كه به جوجه ها برنج ندين چون اينطورى ميشن

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  
اينا اكثرا مريضن  نخرين كار كاسبيشون بخوابه انقدر ظلم نميكنن به حيوونا

دقیقا👌😔انقد وحشیانه رنگ میکنن طفلکیارو

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
سرما خوردگی بزرگسالان یا استامینوفن ؟

همه چی میدادم ولی تهش میمرد😑😑

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  
دقیقا👌😔انقد وحشیانه رنگ میکنن طفلکیارو

اره ديدم باهاشون چيكار ميكنن

خدا سرشون بياره ك فكر نكنن اينا جون ندارن

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

الهی بمیرم این جوجه ها خیلی گناه دارن بهشون رنگ شیمیایی میزنن همشونم تو یه کارتون کوچولو روهم میریزن😭😭😭😭😭

ما خودمون جوجه درمیاوردیم از زیر پرنده بزرگشون میکردیم مرغ میشدن در فول امکانات😁😍

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌                                               

نده عزیزم نده،میمیره فقط دامپزشک میدونه که چی باید بده

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
الهی بمیرم این جوجه ها خیلی گناه دارن بهشون رنگ شیمیایی میزنن همشونم تو یه کارتون کوچولو روهم میریزن ...

من که سه تا خریدم دوتاش مردن ،اینم مریضه میخام ببرمش دکتر طفلکی رو

راستی ما زرده تخم مرغ له میکردیم یکم بهش اب اضافه میکردیم میدادیم میخورد جون میگرفت 

حالا نمیدونم جوجت چش شده😞

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌                                               
راستی ما زرده تخم مرغ له میکردیم یکم بهش اب اضافه میکردیم میدادیم میخورد جون میگرفت  حالا نمید ...

من تا حالا سه تا تخم مرغ آبپز کردم براشون تو یک هفته ،اب شکر دادم ، مخرجاشونو شستم ،سیر دادم بدبختا اصلا فایده نداشت 

بلد نبودم بزرگشون کنم

من تا حالا سه تا تخم مرغ آبپز کردم براشون ،اب شکر دادم ، کوناشونو شستم ،سیر دادم بدبختا اصلا فایده ن ...

خیلی هم بهشون چیزی نده قاطی پاتی میشه بدتر میشن 

ببرش دام پزشکی جایی