2777
2789
عنوان

رشد کم جنین

366 بازدید | 36 پست

سلام بچه ها من هفته 30رفتم سونو وزن جنین گفت یک کیلو و نیم هست با صدک 10،امروز رفتم دکتر گفت وزنش کم هست برآم دوباره سونو نوشته با داپلر رنگی خیلی نگرانم کسی تجربه داره مشکلی هست آیا؟ آخه من بچه قبلی ام تو زایمان ازذست دادم خیلی میترسم یکی هم سقط داشتم کمکم کنید   

شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه

انشالله چیزی نیست.

من توبارداریم خیلی میخوردم بچمم ماشالله درشت بود..

شماهم چیزای خوب بخوربذاربچت وزن بگیره.

عزیزان یه صلوات بفرستیدیه خونه بهتر بخریم انشاالله.لایک کنید منم بفرستم براتون انشالله حاجت روا شید.الهم صلی علی محمد وال محمد🥰🥰

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

انشالله چیزی نیست. من توبارداریم خیلی میخوردم بچمم ماشالله درشت بود.. شماهم چیزای خوب بخوربذاربچت ...

ممنون به دعای شما 

شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه

شیره انگور و شیره خرما بگیر هر روز یه قاشق بریز تو آب بخور 

یا اگه رفتی عطاری بگو سه شیره میخوام

واسه وزن گیری و رشد بچه عالیه 

زندگی همچون یک آینه است زمانی که در آن لبخند بزنیم شگفت انگیزترین نتایج را به دست خواهیم آورد. پس به زندگی بخندید تا زندگی بهتون بخنده و از زندگیتون لذت ببرید ...       خدایا شکرت به خاطر همه نعمت هایی که دادی و ندادی   
گوشت تو شیشه درست کن بخور

ممنون چشم 

منم بچم ریزه میزه بود هفته 38با وزن 2350بدنیا اومد چیزی نیست نگران نباش

✳️تو فقطقسمتی از من رو میشناسی 🧩، روان شناسی می گفت:بیمارانِ واقعی، هیچ وقت به ما مراجعه نمی کنند!مراجعینِ ما اکثرا کسانی هستند،که توسطِ این بیماران، بیمار شده‌اند…

منم بچم ریزه میزه بود هفته 38با وزن 2350بدنیا اومد چیزی نیست نگران نباش

ممنون عزیز یکم آروم شدم برام دعا کنید بی زحمت 

ممنون عزیز یکم آروم شدم برام دعا کنید بی زحمت 

تازه هرهفته هم سونو داپلر میدادم گفت یا تغذیه ات خوب نیست یا ژنتیکی ریزه میزست

مهم اینه سالم باشه وزنش بعد ک اومد بیرون زیاد میشه غصه نخور دوستم

✳️تو فقطقسمتی از من رو میشناسی 🧩، روان شناسی می گفت:بیمارانِ واقعی، هیچ وقت به ما مراجعه نمی کنند!مراجعینِ ما اکثرا کسانی هستند،که توسطِ این بیماران، بیمار شده‌اند…

تازه هرهفته هم سونو داپلر میدادم گفت یا تغذیه ات خوب نیست یا ژنتیکی ریزه میزست مهم اینه سالم باشه و ...

ممنون   

ممنون    

تازه هفته 30مال من 1200بود وزنش

الان 4ماهشه 6کیلوهس

منم داپلر دادم ترس نداره . واسه اینه ک ببینن خونرسانی ب جفت چطوره.

سونو شکمی بود ؟هزینه اش تقریبا چنده ؟

تازه هفته 30مال من 1200بود وزنش الان 4ماهشه 6کیلوهس

انشالله تنش سالم باشه همیشه 

2790
2778
2791
2779
2792