2821
2789
عنوان

رشد کم جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 36 پست
انشالله تنش سالم باشه همیشه 

مرسی عزیزم و همچنین کوچولوی شما❤️

✳️تو فقطقسمتی از من رو میشناسی 🧩، روان شناسی می گفت:بیمارانِ واقعی، هیچ وقت به ما مراجعه نمی کنند!مراجعینِ ما اکثرا کسانی هستند،که توسطِ این بیماران، بیمار شده‌اند…

سونو شکمی بود ؟هزینه اش تقریبا چنده ؟

اره شکمی بود. حدود ۲۰۰ اینجورا. نگران نباش انشالله ک چیزی نیست . نی نی من کلا ریزِ. خودمم درشت نیستم‌.

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سونو شکمی بود ؟هزینه اش تقریبا چنده ؟

عزیزم سر زایمان بچتو از دست دادی؟ برای چی

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪

اجیل بخور

انواع مغزها 

شیره انگور

کره محلی

اما در کل زیاد نگران نباش منم ۲۸ هفته رفتم حدود یک کیلو بود

بعدشم دیگه نرفتم

به منم دکتر گفت احتمال زایمان زودزس داری

توکل بخدا کردم اکه قرار باشه این فسقلیا به این دنیا بیان پس هیچ چیز و هیچ کس نمیتونه تغییرش بده

خودتو و نی نی رو بسپار بخدا

همین الانم دختر فسقلیم یه لگد زد بهم حسابی حالمو جا اورد😅😅😅 بیاد بیرون ازش انتقام مبگیرم خیلی منو میزنه😣😣

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
عزیزم سر زایمان بچتو از دست دادی؟ برای چی

لگنم کوچیک بود نباید طبیعی زایمان میکردم اما کردم بچه فشار اومد رو سرش ایست قلبی مغزی کرد 

شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه
اجیل بخور انواع مغزها  شیره انگور کره محلی اما در کل زیاد نگران نباش منم ۲۸ هفته رفتم حدود ...

الهی بگردم انشاله به سلامتی به دنیا بیاد 

شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه
لگنم کوچیک بود نباید طبیعی زایمان میکردم اما کردم بچه فشار اومد رو سرش ایست قلبی مغزی کرد 

اخی عزیزم چقدر سخت

چجوری باید بفهمی لگن کوچیکه یا بزرگ؟از دکترت شکایت نکردی؟اون باید معاینه میکرد

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
اخی عزیزم چقدر سخت چجوری باید بفهمی لگن کوچیکه یا بزرگ؟از دکترت شکایت نکردی؟اون باید معاینه میکر ...

معاینه کرد اشتباه تشخیص. داده بود خواستم شکایت کنم جون تو شرایط کرونا بود ما رو تخت فشار قرار دادن که اگه مخواید بچه رو ببینید باید رضایت بدید در غیر این صورت باید بچه بره پزشکی قانونی کالبد شکافی بشه ماهم نخواستیم بچه مون رو تکه تکه کنن رضایت دادیم

معاینه کرد اشتباه تشخیص. داده بود خواستم شکایت کنم جون تو شرایط کرونا بود ما رو تخت فشار قرار دادن ک ...

دختر بود یا پسر؟خدا کنه خیر نبیینن که انقدر بلا سر آدم میارن و جوری برخورد میکنن که آدم تز شکایت هم منصرف میشه

الهی این بچتو بسلامت بغل کنی عزیزدلم 

خداروشکر چیزی تا زایمانت نمونده

دختر بود یا پسر؟خدا کنه خیر نبیینن که انقدر بلا سر آدم میارن و جوری برخورد میکنن که آدم تز شکایت هم ...

پسر بود آره ولی چاره چیه قسمت منم این بود انشالله به دعای شما به سلامت به دنیا بیاد شما هم بچتون رو سالم و سلامت بغل بگیری 

پسر بود آره ولی چاره چیه قسمت منم این بود انشالله به دعای شما به سلامت به دنیا بیاد شما هم بچتون رو ...

منم قبلا سقط داشتم

مرسی عزیزم 

دعا کن به موقع زایمان کنم

منم قبلا سقط داشتم مرسی عزیزم  دعا کن به موقع زایمان کنم

انشالله سر موقع و به سلامتی به امید خدا

انشالله سر موقع و به سلامتی به امید خدا

طبیعی میخوایی زایمان کنی؟

طبیعی میخوایی زایمان کنی؟

نه این بار سز انشالله