2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اخه بستگی داره که در چه حدی شکاک هستن و اینکه در چه مواردی. به هر حال شکاک بودن اگه زیاد بشه هم باعث ازار خودشون و هم اطرافیانشون میشه و فکر میکنم در خیلی موارد باید زودتر به مشاور مراجعه کنن تا کمکشون کنه و بیشر نشه.

خوب شما که میدونی اینطوری شکاک هست پس مشکلش رو میدونی یا باید روش کار کنه و کمک بگیره از مشاور و قبول کنه مشکلی داره یا اینکه قطعا به مشکل بر میخوری اگه بخواد اینطور کنترلت کنه! 

هیچی مثل مرد شکاک بد نیست ادم نون شب نداشته باشه ولی شوهرش شکاک نباشه

مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑
اخع من کاریم نکردم

اینوهم بگم من به شدت شوهرمودوست داشتم دوست نداشتم هیچ زنی اسمشوصدابزنه ولی اون یه کارایی کردحالااون دوست داشتن تبدیل شدبه اسارت انگاراونواسیرخودم کردم واجازه نمیدم به کسی نگاه کنه یاحرف بزنه

منم کاری نمیکنم فکر میکنی من کاری میکنم؟ هرماه پرینت خطم میگیره!  گوشیم چک میکنه!  تازه ...

ب چ خفتی تن میدین شما دخترا!!!!

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱