2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیز من یکم عزت نفس داشته باش یعنی چی پیرینت گوشیتونو میگیرن و مشکلی ندارین؟ شما دو روز دیگه نمیخوا ...

بااینا مشکلی نداره

دراین موارد هیچ مشکلی نداره

فقط هراز گاهی بااجازه خودم چک میکنه 

منم گفتم باشه

ولی خب کلا شکاکی سخته من خودم مشکلی ندارم شاید دیگران نتونن کنار بیان! 

ارن ک ب مرور زمان اعتمادش جلب بشه اوکی میشه

اگه هنوز عقد نکردی 

وقتی وارد زندگی شدی تهمتم میزنه خیالت جم 

خودتا گول نزن بگو دوستم داره

//eitaa.com/tadabir_atfal عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن اینا گذاشتم به یادگار 👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده دیدم☹️ لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم❤️❤️همیشه به چیزی که رایگان در اختیارتون میذارند شک کنید 🌹🌹تو ایتا تدابیر اطفال را سرچ کنید به انگلیسی👈روی سخنم با شماست دوست عزیز که بچه نوزاد دارید .لینگ گذاشتم محدودم کردن 👌

اگه هنوز عقد نکردی  وقتی وارد زندگی شدی تهمتم میزنه خیالت جم  خودتا گول نزن بگو دوستم دا ...

اگر بخواد تهمت بزنه که میزنه الان 4ساله باهمیم

نگاه مااز هم دوریم اون بابت کارش رفته یک شهر دیگه از وقتی رفته اینطور منو چک میکنه قبلا نمی‌کرد 

بنظرت چون دور شده حساس نشده؟ 

اگر بخواد تهمت بزنه که میزنه الان 4ساله باهمیم نگاه مااز هم دوریم اون بابت کارش رفته یک شهر دیگه از ...

نه کسی که شکاک باشه هر چیزی بهونش میشه

خب الان میخاد یعنی با کس دیگه ی نباشی 

خب بعد که عقد کردین میگه این چون بامن دوست بوده حتما با کس دیگه هم بوده تهمتا شروع میشه 

کاری به دوری ونزدیکی نداره

//eitaa.com/tadabir_atfal عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن اینا گذاشتم به یادگار 👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده دیدم☹️ لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم❤️❤️همیشه به چیزی که رایگان در اختیارتون میذارند شک کنید 🌹🌹تو ایتا تدابیر اطفال را سرچ کنید به انگلیسی👈روی سخنم با شماست دوست عزیز که بچه نوزاد دارید .لینگ گذاشتم محدودم کردن 👌

اگر بخواد تهمت بزنه که میزنه الان 4ساله باهمیم نگاه مااز هم دوریم اون بابت کارش رفته یک شهر دیگه از ...

هر شک و بددلی پارانویید نیست... بعضی چیزها برحسب زمان پیش میاد و بمرور از بین میره... ولی پارانویید حتی ب محارم هم سخت میگیرن