2777
2789
عنوان

بچه ها

75 بازدید | 18 پست

کسی میدونه تعبیر خواب پدربزرگ عزیزم ۳ساله به رحمت خدا رفته دیشب خوابشو دیدم دور یه کرسی جمع شده بودیم با چند نفر از فامیلا من از در اومدم با همه حرف زدم یهو بابابزرگمو دیدم با خوشحالی بعد بغضو گریه گفتم پدربزرگ زنده ایی اونم خیلی خوشحال گفت اره خدا رو شکر این دورانو دیدم تعبیرش چیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه پس میگن گریه تو خواب خوشحالیه شما چه خوابی دیدی تعریف میکنی گلم

من بابا بزرگ بابام رو دیدم که به رحمت خدا رفته بود دور هم نشسته بودیم مادر بزرگ خودمم بود بعد دو روز بعد صبح که بیدار شدم دیدم بابام داره گریه میکنه فهمیدم مامان بزرگم فوت کرده

با افتخار استقلالیم...💙

سلام عزیزم . روح های عزیزامون ک کنارمون نیستن به احوالات و زندگی ما خیلی آگاهن . بنظرم اتفاق هیلی خوبی خواهد افتاد ک اگه پدربزرگتون هم زنده بود خیلی خوشحال میشد از این بابت

خودم پارسال روز طلاقم وقتی اومدم خونه ب حد خفه کننده ای غمگین بودم تو عمرم تا اون حد ناراحت نبودم روزها و ماها کارم گریه بود و بهتر نمیشدم . پدربزرگم چهارساله ب رحمت خدا رفته ک منو بین نوه هاش خیلی دوست داشت اومد ب خوابم گفت چرا اینجوری میکنی با خودت ؟ بلند شو دخترم پاشو بخند زندگی کن . منم تو خواب با گریه میگفتم دست خودم نیست حالم چیکار کنم . دستی رو سرم کشید و لبخند زد . بعد اون خواب من بهتر شدم 

مرا کاشتند ؛ غافل از اینکه بذر بودم🌱